Η νέα Mercedes-Benz GLS ετοιμάζεται να παρουσιαστεί

Ο φωτογραφικός φακός συνεχίζει να απαθανατίζει τακτικά τη νέα Mercedes-Benz GLS που βρίσκεται σε φάση δοκιμών εξέλιξης σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Η ναυαρχίδα των SUV της Mercedes-Benz αναμένεται το 2020 και είναι σίγουρο πως θα φέρει μαζί της την πολυτέλεια, την τεχνολογία και τις ανέσεις της S-Class αλλά στη συσκευασία ενός μεγάλου SUV

με τρεις σειρές καθισμάτων.

Οι φωτογραφίες από τα πρωτότυπα δοκιμών δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως πρόκειται για ένα εντυπωσιακά μεγάλο και ογκώδες όχημα. Σχεδιαστικά δεν φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια ριζική διαφοροποίηση στο ύφος που έχουμε δει στα υπόλοιπα SUV της Mercedes και ειδικά στην GLE. Ως συνέπεια των μεγάλων διαστάσεων η νέα GLS αναμένεται πως θα έχει 7θέσια διάταξη με τρεις σειρές καθισμάτων.

Στο εσωτερικό βασικό ρόλο θα παίζει φυσικά το σύστημα πολυμέσων MBUX και οι μεγάλες οθόνες στο ταμπλό ενώ βέβαια οι επιβάτες της GLS θα απολαμβάνουν τα πλέον προηγμένα συστήματα άνεσης που διαθέτει η Mercedes.

Το ίδιο ισχύει και για τα μηχανικά μέρη μεταξύ των οποίων η προηγμένη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση E-Active Body Control System η οποία χρησιμοποιεί ηλεκτρικό κύκλωμα 48Volt και έχει δυνατότητα μεταβολής της σκληρότητας αλλά και του ύψους. Το κορυφαίο SUV θα χρησιμοποιεί τα γνωστά εξακύλινδρα και ήπια υβριδικά μηχανικά σύνολα της Mercedes ενώ οι κορυφαίες εκδόσεις G63 θα κινούνται από τον 4λιτρο V8 twin-turbo με ισχύ που αναμένεται πως θα ξεπερνά τους 600 ίππους.

Φυσικά η GLS θα στοχεύσει στην κορυφή των πολυτελών SUV ενώ έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τη δημιουργία μιας υπερπολυτελούς έκδοσης Maybach που θα σταθεί απέναντι στην Rolls Royce Cullinan.

The post Η νέα Mercedes-Benz GLS ετοιμάζεται να παρουσιαστεί appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα