Η νέα Maybach Mercedes S-Class θα είναι υπέρ-πολυτελής

Η Mercedes έχει δεσμευτεί να μεγαλώσει τη γκάμα της Maybach καθώς όπως προκύπτει υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη υποκατηγορία και αυτό επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Ola Kallenius.

Η νέα λιμουζίνα υπόσχεται να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του ονόματος Maybach και να αλλάξει επίπεδο στην υποκατηγορία των υπερπολυτελών αυτοκινήτων.

Παρά τις ευρύτερες πιέσεις για εξορθολογισμό της

γκάμας της και εξασφάλιση κερδοφορίας σε μια δύσκολη υποκατηγορία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz, Ola Kallenius, επιβεβαιώνει πως το νέο μοντέλο θα αλλάξει τα δεδομένα.

Η Maybach κυκλοφόρησε το πρώτο της SUV, την GLS Maybach στα τέλη του περασμένου έτους και ήδη προσφέρει μια ειδική έκδοση της S-Class. Η νέα S-Class, που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα κυκλοφορήσει επίσης σε μια έκδοση Maybach σύντομα και αυτή ακριβώς περιέγραψε ο Kallenius πως «θα πηγαίνει την συγκεκριμένη κατηγορία στο επόμενο επίπεδο».

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να αξιοποιήσει τη Maybach ως ξεχωριστή μάρκα, ο Kallenius σχολίασε: «Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Το brand της Maybach έχει δυνατότητες και σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή του τη δυναμική. Είναι η υπο-μάρκα μας για εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Από τότε που την επαναφέραμε, εστιάζοντας στην εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, είχαμε μεγάλη επιτυχία. Μόλις κυκλοφορήσαμε τη Maybach GLS, είχαμε μια τεράστια ανταπόκριση από τους πελάτες».

Παράλληλα με τις εκδόσεις Maybach των πιο mainstream μοντέλων της, υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι η υπο-μάρκα θα εξετάσει ακόμη και ανάλογες εκδόσεις αυτοκινήτων από μικρότερες κατηγορίες που επιτρέπουν υψηλότερο περιθώριο κέρδους στο μέλλον.

Δείτε ακόμα:

Mercedes Pullman του 1975 με εσωτερικό Maybach

Νέα ειδική έκδοση Mercedes-Maybach S450 4MATIC Collector’s Edition

Mercedes: Πίστη στα sedan

The post Η νέα Maybach Mercedes S-Class θα είναι υπέρ-πολυτελής appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα