Η αυτόνομη οδήγηση θα αυξήσει το σεξ στο αυτοκίνητο

Μία νέα μελέτη από τις Η.Π.Α. και την Αγγλία φέρνει στο φως νέα δεδομένα για την αυτόνομη οδήγηση και τις συνέπειες της στην καθημερινή μας ζωή. Κάποια από αυτά μας ξάφνιασαν ευχάριστα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ([email protected])

Οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να τρώνε, να κοιμούνται και να κάνουν σεξουαλικές πράξεις όταν η αυτόνομη οδήγηση περάσει στην καθημερινότητά μας. Αυτό αποκάλυψε έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο πιο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Annals of Tourism Research.

«Οι άνθρωποι θα κοιμούνται στα οχήματά τους, γεγονός που έχει συνέπειες για τα ξενοδοχεία των εθνικών δρόμων. Όταν θα μπορούν να τρώνε, εν κινήσει, ο τζίρος των εστιατορίων, τα οποία είναι δίπλα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, θα μειωθεί αισθητά». δήλωσε ο Scott Cohen, ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης, που έγινε για λογαριασμό της Σχολής Φιλοξενίας και Τουριστικού Management του Πανεπιστημίου του Surrey στην Αγγλία.

«Αυτό μας οδήγησε να σκεφτούμε, πέρα ​​από τον ύπνο, τι άλλα πράγματα θα κάνουν οι άνθρωποι στα αυτοκίνητα όταν θα βασίζονται στο autonomous drive » πρόσθεσε ο Cohen και πρόσθεσε: « Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μεγάλη συσχέτιση των αυτοκινήτων και του σεξ που υπάρχει σε όλες τις ηλικίες. Αυτό φαίνεται στις κινηματογραφικές ταινίες, τα βιβλία, τα τραγούδια ακόμη και τα video games».

Αν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία χάσουν μέρος του τζίρου τους από την κίνηση αυτόνομων αυτοκινήτων η… πορνεία θα τον αυξήσει.

«Δεν είναι αδύνατο ή τόσο μακρινό να φανταστεί κανείς μία περιοχή με κόκκινα φώτα εν κινήσει. Η πορνεία, θα συνεχίσει να είναι παράνομη, αλλά πολλές παράνομες δραστηριότητες συμβαίνουν μέσα σε αυτοκίνητα. Ήδη όπου η πορνεία είναι νόμιμη και υπάρχουν σε κίνηση αυτόνομα οχήματα, η αύξηση των ανθρώπων που προτιμούν το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο ημιδιανομής είναι αισθητή». αναφέρει ο Cohen στην έρευνά του.

Συνολικά, το 60% των Αμερικανών έχει ήδη κάνει σεξ σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με την έκθεση, η οποία αναφέρει ότι το φαινόμενο θα έχει έξαρση τη δεκαετία του 2040.

Keywords
Τυχαία Θέματα