Η VW επιταχύνει το λανσάρισμα του νέου Golf

Η άφιξη της 8ης γενιάς του VW Golf είναι μια από τις πιο σημαντικές του επόμενου διαστήματος και πλέον, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Προέδρου της Γερμανικής μάρκας, αυτή θα συμβεί νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Το Golf παραμένει εδώ και πολλά χρόνια στην πρώτη θέση των πωλήσεων της Ηπείρου μας και στόχος της VW είναι αν μη τι άλλο να διατηρήσει αυτή του τη θέση και για τα χρόνια που θα έρθουν.

Εξ

ου και στη νέα του γενιά το Golf θα ενισχυθεί με ό,τι καλύτερο διαθέτουν οι Γερμανοί στη φαρέτρα τους, τονίζοντας παράλληλα περισσότερο από ποτέ και τον hi-tech χαρακτήρα του.

Ωστόσο, σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, κάποια προβλήματα με το software που έχει να κάνει με τη δυνατότητα του αυτοκινήτου να αναβαθμίζει αυτόματα ορισμένα από τα συστήματά του, οδήγησαν τη VW να αναβάλει για το Φεβρουάριο του 2020 το λανσάρισμα του νέου Golf, αντί για τα τέλη της φετινής χρονιάς που ήταν αυτό προγραμματισμένο.

Νεότερες πληροφορίες όμως που προέρχονται από το στόμα του Προέδρου της VW, Herbert Diess, υπόσχονται ότι η άφιξη του νέου μικρομεσαίου θα γίνει τελικά κανονικά στα τέλη του 2019 και δεν θα υπάρξει καθυστέρηση. Ειδικότερα, ο Diess δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε σκληρά για να προλάβουμε. Θα πετύχουμε να παραδώσουμε τα πρώτα αυτοκίνητα μέχρι τα τέλη της χρονιάς», βάζοντας τέλος στις φήμες για αναβολή.

Πλέον, μετά και την παραπάνω δήλωση αναμένουμε να δούμε κάποιες πρώτες επίσημες εικόνες μέσα στους επόμενους μήνες. Το πότε η VW θα μας αποκαλύψει το νέο Golf – μέχρι τότε έχουμε μόνο μη επίσημες φωτογραφίες από τις δοκιμές του μοντέλου – δεν είναι ακόμη γνωστό, ωστόσο είναι πλέον σίγουρη η επικείμενη παρουσία του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Φθινόπωρο.

Περισσότερα, όπως είπαμε, αναμένουμε το αμέσως επόμενο διάστημα.

The post Η VW επιταχύνει το λανσάρισμα του νέου Golf appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα