Η Toyota ετοιμάζει και καυτή Corolla
Φήμες στον αμερικάνικο Τύπο αναφέρουν πως η Toyota είναι πολύ κοντά στην παρουσίαση καυτής έκδοσης Gazoo Racing και για την Corolla.
Αναμφίβολα το GR Yaris αποτέλεσε την πιο ευχάριστη έκπληξη που έχει δει ο χώρος των hot-hatch εδώ και αρκετά χρόνια με την Toyota να προσφέρει κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ωστόσο αυτός ο εξαιρετικός μίνι πύραυλος δεν θα είναι διαθέσιμος σε όλες τις αγορές και ειδικότερα σε αυτή των ΗΠΑ καθώς εκεί το Yaris που πωλείται είναι ουσιαστικά ένα Mazda 2 με διαφορετικά σήματα.
Πάντως η Toyota Αμερικής φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να αποζημιώσει τους petrolheads καθώς με μια πρόσφατη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter προειδοποίησε πως πολύ σύντομα το αμερικάνικο κοινό θα έχει την ευκαιρία για το δικό του hatchback με τα σήματα GR. Όλες οι ενδείξεις λοιπόν εστιάζουν στην Corolla η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του Japan’s Best Car θα αποκτήσει έκδοση GR η οποία θα μοιράζεται όλα τα μηχανικά μέρη με το GR Yaris. Αυτό σημαίνει πως θα κινείται από τον τρικύλινδρο 1.6 turbo κινητήρα των 261 ίππων που θα μοιράζονται και στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων.
Μάλιστα υπάρχουν αρκετές φήμες πως η συγκεκριμένη μονάδα και μετάδοση ίσως περάσει και σε κάποια σπόρ έκδοση του GH-R. Και φυσικά η Gazoo Racing έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες για ακόμα περισσότερες ειδικές εκδόσεις με πιο σημαντική την αναμενόμενη Supra GRMN η οποία πιθανολογείται πως θα είναι ελαφρύτερη και πιο άκαμπτη με απόδοση που θα φθάνει τους 420 ίππους.
The post Η Toyota ετοιμάζει και καυτή Corolla appeared first on NewsAuto.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Προσεχώς από ΚΤΕΟ και τα… μοτοποδήλατα!
- Το νέο πρόγραμμα: "Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον": Με απλοποιημένες διαδικασίες
- Formula 1, Λεκλέρκ: Δύσκολη η πρεμιέρα
- Πότε λήγει η σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού;
- Νέος 3,0-λιτρος diesel κινητήρας από την BMW
- Dacia - 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ευρώπη
- Ετοιμοπαράδοτα ΜΙΝΙ με όφελος έως €3.000
- Hyundai i10: Δοκιμή (video)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- Προσεχώς από ΚΤΕΟ και τα… μοτοποδήλατα!
- Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Mercedes
- Τα πρώτα βήματα της Bugatti Veyron (video)
- Ίσως υπάρξει και μέσα στο ‘20 θέση για τον Schumacher στην F1
- Δοκιμή: Peugeot e-208
- Κοινή έκπτωση για όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ανεξαρτήτου τιμής
- Η Karma ξεκινά δοκιμές της πλατφόρμας των 1.100 ίππων
- Μία εκπληκτική ανακατασκευή του Honda S2000 (video)
- Alfa Romeo: Tο Ιταλικό spider που κατέκτησε το Hollywood
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Ετοιμοπαράδοτα ΜΙΝΙ με όφελος έως €3.000
- Πότε λήγει η σύμβαση παραχώρησης της Αττικής Οδού;
- Το νέο πρόγραμμα: "Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον": Με απλοποιημένες διαδικασίες
- Ford Puma:Νέα έκδοση, κιβώτιο και κινητήρας
- Ford Puma:Προσθήκες σε εκδόσεις, κιβώτια και κινητήρες
- Formula 1, Λεκλέρκ: Δύσκολη η πρεμιέρα
- Hyundai i10: Δοκιμή (video)
- Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τα κίνητρα και η οριζόντια επιδότηση
- Τα κίνητρα και η οριζόντια επιδότηση: Ηλεκτρικά αυτοκόμητα



