Η Skoda αποκάλυψε το εσωτερικό του νέου Scala

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου και πολλά υποσχόμενου Scala, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου μοντέλου της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Το Scala θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Rapid όμως αναμένεται πως το νέο μοντέλο θα έχει μια συνολικά πιο ποιοτική προσέγγιση. Αυτή η υποψία ενισχύεται ακόμα περισσότερο μετά την κυκλοφορία των πρώτων επίσημων φωτογραφιών του εσωτερικού του νέου μοντέλου.

Η εικόνα προφανώς

προέρχεται από μια έκδοση με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού καθώς μεταξύ άλλων διακρίνεται το εξτρα κιβώτιο DSG, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός αλλά και δερμάτινες επενδύσεις. Επιπλέον η φωτογραφία δίνει μια πολύ σαφή εικόνα για την τεχνολογία που θα συνοδεύει το Scala καθώς βλέπουμε πως θα υπάρχει δυνατότητα εξοπλισμού με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων ενώ στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει μια μεγάλη οθόνη αφής. Σε αντίθεση μάλιστα με όσα έχουμε συνηθίσει στα μοντέλα του ομίλου Volkswagen η οθόνη αυτή δεν είναι ενσωματωμένη στο σώμα του ταμπλό αλλά είναι ξεχωριστή αφήνοντας την υποψία για το ξεκίνημα μιας νέας σχεδιαστικής προσέγγισης στο εσωτερικό των νέων μοντέλων του ομίλου.

Όπως βλέπουμε σε όλο και περισσότερα αυτοκίνητα, οι φυσικοί διακόπτες έχουν μειωθεί σημαντικά όμως σε αντίθεση με την τάση της εποχής για επικράτηση του ηλεκτρικού χειροφρένου, το Scala βλέπουμε πως επιμένει στην διάταξη με κλασικό χειρόφρενο. Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου είναι προγραμματισμένη για τις 6 Δεκεμβρίου και η διάθεση στην αγορά θα ξεκινήσει μέσα στο 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα