Η Prior Design δημιουργεί το Audi RS2 Coupe (+vid)

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μας αρέσει στο Audi RS2, είναι ότι κυκλοφόρησε αποκλειστικά σε μία μορφή. Ήταν αναμφισβήτητα το καλύτερο δυνατό στυλ αμαξώματος, ένα station, αλλά – και πάλι – δεν υπήρχε κουπέ.

Περίπου 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του θρυλικού RS2 Avant, κάποιος βρέθηκε και διόρθωσε αυτό το λάθος.
Τα παιδιά από την Prior Design σε συνεργασία με τον Jean Pierre Kraemer στο JP Performance

και τον Dr. Rouven Mohr «Dr.

Αυτοί δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό RS2 Coupe βασισμένο στο Audi 80 B3, ένα πολύ δημοφιλές όχημα στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1990. Όλη η δουλειά πήρε στην ομάδα τέσσερις μήνες και, τολμούμε να πούμε πως το αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά τρελό.

Η Prior Design αναφέρει ότι εμπνεύστηκε όχι μόνο από το RS2 Avant αλλά και από τις πιο πρόσφατες κατασκευές RS της Audi. Οι πιο προφανείς παρεμβολές στο πρωτότυπο είναι οι επεκτάσεις του αμαξώματος τόσο στο πίσω όσο και στο εμπρός μέρος. Το ρύγχος έχει τροποποιηθεί επίσης εκτενώς, και από ορισμένες γωνίες, το όχημα μοιάζει σχεδόν με αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Η Prior Design αναφέρει ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει ακριβώς 40 κομμάτια του συγκεκριμένου κιτ και θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες αργότερα αυτό το μήνα. Η εταιρεία βελτιώσεων έχει κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά σχέδια του συγκεκριμένου πακέτου μέχρι στιγμής και είμαστε πραγματικά πρόθυμοι να δούμε πως θα δείχνει στην πράξη ένα κανονικό αυτοκίνητο. Το video περιγράφει λεπτομερώς τη διαδικασία σχεδιασμού.

Διαβάστε ακόμη: 

Η ABT τιμά το Audi RS2 Avant

Οδηγούμε το Audi RS Q8

Νέα ειδική έκδοση «Tribute» του Audi RS6 Avant

The post Η Prior Design δημιουργεί το Audi RS2 Coupe (+vid) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα