Η Mercedes G-Class συμπλήρωσε 300.000 μονάδες

Το αειθαλές εκτός δρόμου όχημα της γερμανικής φίρμας συμπληρώνει 300.000 μονάδες. Η Mercedes G-Class συνεχίζει ακόμη και σήμερα να χτίζει έναν μύθο γύρω από το όνομα της.

Η πρώτη γενιά της Mercedes G-Class παρουσιάστηκε πριν από 38 χρόνια και συνεχίζει την εμπορική της καριέρα μέχρι σήμερα με αρκετές βελτιώσεις και αλλαγές. Πρόσφατα η γερμανική εταιρεία γιόρτασε την παραγωγή 300.000 μονάδων του σκληρού off road οχήματος.

Η τελευταία G-Class που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Magna Steyr στην Αυστρία ήταν μια G500 σε μπλε χρώμα και τα στοιχεία εξατομίκευσή της έχουν προκύψει μετά από ψηφοφορία του κοινού στο facebook.

Εδώ να σημειώσουμε πως το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς της G-Class θα γίνει προς τα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μοντέλο θα διατηρήσει το κλασικό του σχήμα & τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, θα εξοπλιστεί με νέες τεχνολογίες και χάρη σε ένα νέο πλαίσιο θα μειώσει αρκετά το βάρος του.

Επίσης, στην κορυφαία έκδοση AMG, που θα εμφανιστεί το 2018, το 5,5 λίτρων μοτέρ θα αντικατασταθεί με τον γνωστό V8 bi turbo κινητήρα των 4.000 κυβικών εκατοστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα