Η Mercedes-AMG A 45 των 525 ίππων

Η Mercedes-AMG A 45 S μπορεί να είναι ένα από τα ταχύτερα hatchback αυτή την στιγμή, όμως κάποιοι ζητούν κάτι παραπάνω. Έτσι η εταιρία βελτιώσεων Posaidon «έπιασε δουλειά» και με ένα πακέτο αναβάθμισης ανεβάζει το hot hatch σε νέα επίπεδα.

Το όνομά της είναι «RS 525» και πρόκειται για μία A 45 S AMG, η οποία δέχθηκε τις αναβαθμίσεις της Posaidon. Η απόδοση του κινητήρα έφτασαν τους 525 ίππους και τα 600 Νm ροπής. Θυμίζουμε πως η normal

απόδοση του αυτοκινήτου είναι 422 ίπποι και 500 Nm ροπής. Η αύξηση αυτή (στον τετρακύλινδρο δίλιτρο turb κινητήρα) έρχεται με την εφαρμογή ενός πιο αποδοτικού και αναβαθμισμένου υπερσυμπιεστή και επεμβάσεις στο λογισμικό του κινητήρα.

“Θέικη” Mercedes-AMG S63 Cabrio 1.000 ίππων από την Posaidon

Οι μονάδες ελέγχου για το κιβώτιο ταχυτήτων AMG Speedshift έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να φτάσει τα 0-100 χλμ σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα και να ανεβάσει την τελική ταχύτητα στα 324 χλμ Βέβαια η Posaidon δεν σταματά εκεί και ετοιμάζει ένα ακόμα πιο ισχυρό μοντέλο με το όνομα «Plus». Για όσους δεν χρειάζονται τόσο μεγάλη ισχύ, η Posaidon προσφέρει ένα άλλο πακέτο αναβάθμισης που εστιάζει αποκλειστικά στην χαρτογράφηση του κινητήρα για να αυξήσει την δύναμη στους 465 ίππους (από τους 422).

Mercedes-AMG E63: Με την υπογραφή της Posaidon

Η Posaidon περιμένει την έγκριση από το TÜV (το Γερμανικό ΚΤΕΟ) για να ξεκινήσει την διάθεση του kit μετατροπής στο κοινό. Η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει τις ίδιες αναβαθμίσεις κινητήρα σε όλα τα Mercedes-AMGs μοντέλα «45».

The post Η Mercedes-AMG A 45 των 525 ίππων appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα