Η Ismailos Classics και εκτός συνόρων!

Το 2020 είναι η πέμπτη χρονιά λειτουργίας του ξεχωριστού τμήματος που ειδικεύεται στην ανακατασκευή, συντήρηση και εμπορία κλασσικών αυτοκινήτων. Μπορεί η πορεία έως τώρα να κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη εντός Ελλάδος, από τα πρώτα χρόνια όμως υπήρχε η σκέψη η εταιρία να μπορεί να έχει παρουσία και εκτός συνόρων.


Οι πελάτες που εμπιστεύονται την Ismailos Classics είναι πλέον πολλοί, καθώς η εταιρία έχει ανακατασκευάσει πλήρως πάνω από 50 κλασσικά αυτοκίνητα, ενώ συντηρεί σε ετήσια βάση και μεγάλο αριθμό αντικών που βρίσκονται στα χέρια των πελατών της. Σε εμπορικό επίπεδο, έχουν

έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια ξεχωριστά αυτοκίνητα που έχει φροντίσει να βρει και να αξιολογήσει η εταιρία, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της δραστηριότητας της. Η Ελλάδα σε σχέση με πολλές μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές έχει 2 σημαντικά πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά τα κλασσικά αυτοκίνητα! Η χώρα μας διαθέτει μηχανικούς με εξαιρετικές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία, ενώ παράλληλα οι εργασίες που εκτελούνται για την πλήρη ανακατασκευή ενός ιστορικού οχήματος είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η μητέρα των ανακατασκευών θεωρείται η Γερμανία, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο. Στις 2 παραπάνω χώρες που έχουν παραχθεί εκατομμύρια αυτοκίνητα υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών αλλά και τεχνίτες που παρέχουν υπηρεσίες πολύ υψηλού επιπέδου. Επειδή το κόστος είναι δυσθεώρητο αλλά η αγορά των κλασσικών αναπτύσσεται με μεγάλους ρυθμούς, χώρες όπως η Πολωνία αρχίζουν να έχουν σημαντική θέση στο χάρτη, ενώ η Ismailos Classics φιλοδοξεί να αναλάβει δουλειές από Ευρωπαϊκές χώρες που θα εκτελεστούν στην Ελλάδα με βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το χαμηλότερο κόστος! Το Οκτώβριο του 2019 η εταιρία συμμετείχε στην μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται επι Ιταλικού εδάφους και συγκεντρώνει πάνω από 1000 αυτοκίνητα προς πώληση, εταιρίες που εμπορεύονται εξειδικευμένα ανταλλακτικά, συλλέκτες, εμπειρογνώμονες και πολλά άλλα! Η Πάντοβα, μια πόλη κοντά στην Βενετία, φιλοξένησε την Ελληνική αποστολή για 5 ημέρες. Η συγκεκριμένη έκθεση προσφέρεται για την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού δικτύου επαφών αφού οι κορυφαίοι επισκευαστές του είδους συμμετέχουν, με σκοπό το άνοιγμα νέων αγορών και την διεύρυνση του πελατολογίου.

Για την Ismailos Classics o στόχος ήδη έχει επιτευχθεί αφού η μονάδα ανακατασκευής ήδη φιλοξενεί «ξένα» αυτοκίνητα που θα φτιαχτούν από Έλληνες μηχανικούς κάνοντας μια ωραία αρχή στο ευρωπαϊκό ταξίδι που επιχειρείται! Παράλληλα μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον όλων όσων πέρασαν από το περίπτερό της για την ετήσια εκδρομή που διοργανώνεται για του πελάτες της εταιρίας, το γνωστό Ismailos Classics Tour! Φέτος θα είναι η 5η εκδοχή του και το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο. Η ημερομηνία της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί μέσα στο Φεβρουάριο, ενώ αιτήσεις από ενδιαφερόμενους από άλλες χώρες υπάρχουν ήδη! Οι 2 μέρες που διαρκεί τροφοδοτούν τα πληρώματα με εμπειρίες που τους συνοδεύουν ως την επόμενη εκτέλεσή του!

Η Ismailos Classics πλέον εκτός από την επιθυμία της να εκτελεί εργασίες πλήρους ανακατασκευής στην Ελλάδα, στοχεύει στην προσέλκυση ξένων πληρωμάτων που θα μπορούσαν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός Ismailos Classics Tour γνωρίζοντας από κοντά τις ομορφιές της χώρας μας.

The post Η Ismailos Classics και εκτός συνόρων! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα