Η Corvette C8 χωρίς πόρτες- χωρίς λόγο (VIDEO)

Μόνο και μόνο για να καλύψει την ανάγκη για διαφοροποίησή του, ο ιδιοκτήτης της Corvette C8 ζήτησε να την έχει χωρίς πόρτες. Σαν να είναι όχημα για σκληρή εκτός δρόμου χρήση, κάτι που υποστηρίζεται και από την παραλλαγή στο αμάξωμα.

Για όσους ιδιοκτήτες Chevrolet Corvette Stingray του 2020 θέλουν να ξεχωρίζουν πραγματικά, η πρόταση είναι συγκεκριμένη: να βγάλουν τις πόρτες, όπως έκανε ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης που έχουμε στο παρακάτω video.

Βλέποντας

για πρώτη φορά τον τίτλο αυτού του βίντεο στο YouTube, «Μετατρέποντας την Corvette C8 σε Jeep», αρχικά σκεφτήκαμε ότι θα μας παρουσιαζόταν μια «Vette» που, με κάποιο τρόπο, είχε μετατραπεί σε εκτός δρόμου μοντέλο με κάποιο κιτ ανύψωσης της ανάρτησης και μεγαλύτερους τροχούς με ελαστικά για εκτός δρόμου κίνηση. Παρόλο που (ευτυχώς …) δεν συμβαίνει αυτό, εξακολουθεί να είναι ένα περίεργο concept για το οποίο δεν βρίσκουμε κανέναν απολύτως λόγο για να το κάνει κανείς. Μιλάμε όμως για την Αμερική, εκεί που το παράδοξο εύκολα γίνεται κανονικότητα για χάρη της διαφοροποίησης.

Η συγκεκριμένη Corvette είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακή χάρη στο αυτοκόλλητο περίβλημα με μοτίβο στρατιωτικού καμουφλάζ που κάνει το αμάξωμα να ξεχωρίζει. Ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό για τον ιδιοκτήτη της –άτυχης- συγκεκριμένης Corvette. Όπως θα συνέβαινε σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, η αφαίρεση των θυρών της Corvette δεν είναι μια ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία. Με τον τρόπο αυτό όμως, αλλάζει η διάθεση του επιβάτη αλλά και του οδηγού που θα βρεθούν στην καμπίνα της. Πέραν αυτού, το οποίο όμως για εμάς δεν είναι επαρκής δικαιολογία για να βγάλει κανείς τις πόρτες από το αυτοκίνητό του, αυξάνονται και οι συμβιβασμοί σε επίπεδο παθητικής ασφάλειας.

Δείτε επίσης: 

H νέα Corvette C8 είναι ένα “αυτοκίνητο 10 δευτερολέπτων” (VIDEO)

Δεν είναι όλα τα κόκκινα αυτοκίνητα Ferrari (VIDEO)

Θα διατεθεί και στην Ευρώπη η νέα Corvette C8

The post Η Corvette C8 χωρίς πόρτες- χωρίς λόγο (VIDEO) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα