Φτάνει πια: Όχι άλλες οθόνες!
Ψηφιακή πανδαισία ή εφιάλτης; Έξι οθόνες στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου είναι υπερβολικές. Ή μήπως για κάποιους είναι ακόμα λίγες;
Με τους Κινέζους και την αγορά τους να κάνουν πλέον… κουμάντο στον αυτοκινητικό πλανήτη, όλες οι μεγάλες εταιρείες είναι υποχρεωμένες να υπακούσουν στις απαιτήσεις της τεράστιας αυτής αγοράς. Απαιτήσεις που ζητούν όλο και περισσότερο ψηφιακά περιβάλλοντα και όσο το δυνατόν περισσότερες οθόνες και gadgets.
Το ολοκαίνουργιο Honda GT παρουσιάστηκε
Αν και τα πλαϊνά πάνελ με κάμερες αντί για καθρέφτες και η ψηφιακή οθόνη οργάνων έχουν σαφή λειτουργικό ρόλο, η υπόλοιπη διάταξη θυμίζει περισσότερο επίδειξη τεχνολογικών δυνατοτήτων παρά πρακτικό εσωτερικό. Ιδιαίτερα η οθόνη του συνοδηγού μοιάζει με φθηνό τάμπλετ της προηγούμενης δεκαετίας, ενσωματωμένο χωρίς ιδιαίτερη επιμέλεια στο ταμπλό.
Το GT αποτελεί το νέο μέλος της ηλεκτρικής σειράς “Ye” της Honda για την αγορά της Κίνας, ακολουθώντας τα S7 και P7. Η σπορ κουπέ σχεδίαση και οι δύο εκδόσεις -Dongfeng και GAC- ξεχωρίζουν οπτικά, αν και τα μηχανικά χαρακτηριστικά παραμένουν άγνωστα προς το παρόν. Οι προηγούμενοι εκπρόσωποι της σειράς βασίζονται στην πλατφόρμα e:N Architecture W, με ισχύ έως και 469 ίππους και αυτονομία που αγγίζει τα 650 χιλιόμετρα, τουλάχιστον θεωρητικά.
Το GT αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση Auto Shanghai, σηματοδοτώντας την πρόθεση της Honda να τοποθετήσει τη σειρά Ye ως πρότυπο καινοτομίας στην ηλεκτροκίνηση, έστω κι αν αυτό σημαίνει μια εσωτερική εμπειρία που μοιάζει περισσότερο με πιλοτήριο διαστημόπλοιου παρά με αυτοκίνητο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Ετσι καταρρίπτουν τα drones στο Βατικανό
- Το Denza Z Coupe θα ανταγωνίζεται την Porsche!
- Είναι αυτή η επόμενη Lamborghini Urus Performante; (photos)
- Προχωράει το μεγαλύτερο δημόσιο έργο κάτω από το έδαφος της Αθήνας -Έτσι θα αλλάξει την πρωτεύουσα
- Τα pop-up φώτα επέστρεψαν – Τα έφερε αυτό το SUV της MG [video]
- H McLaren επιστρέφει στις 24 ώρες Le Mans (video)
- Το υβριδικό Renault που ξεκινά από 24. ...
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- Φτάνει πια: Όχι άλλες οθόνες!
- Ετσι καταρρίπτουν τα drones στο Βατικανό
- Το Denza Z Coupe θα ανταγωνίζεται την Porsche!
- Ιδού το μεγαλύτερο πυροσβεστικό στον κόσμο – Θα το πάρει η Ελλάδα;
- «Εγκληματίες» με ευρωπαϊκή άδεια
- Αποστολή στη Σανγκάη: Τα ρομπότ της Omoda & Jaecoo έκλεψαν την παράσταση
- Διώροφος Κηφισός: Μήπως να το σκεφτούμε; (+video)
- To Geely Galaxy Cruiser δείχνει το AI μέλλον των SUV
- Sea2Sea: Παίρνει μπροστά το έργο που αφήνει στην απέξω την Τουρκία
- Αλλάζουν όλα για τους οδηγούς
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Τα pop-up φώτα επέστρεψαν – Τα έφερε αυτό το SUV της MG [video]
- Είναι αυτή η επόμενη Lamborghini Urus Performante; (photos)
- Προχωράει το μεγαλύτερο δημόσιο έργο κάτω από το έδαφος της Αθήνας -Έτσι θα αλλάξει την πρωτεύουσα
- H McLaren επιστρέφει στις 24 ώρες Le Mans (video)
- Το υβριδικό Renault που ξεκινά από 24. ...
- Τι θα καταργηθεί άμεσα στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων;
- Toyota: Το νέο bZ7 είναι η ηλεκτρική της ναυαρχίδα – Με μήκος πάνω από 5 μέτρα και sedan σιλουέτα (εικόνες)
- Νέο Honda GT, μήπως το παράκαναν με έξι οθόνες;
- Έτσι γίνεσαι αόρατος στις κάμερες ταχύτητας –Ποια είναι η εφαρμογή που κατεβάζουν οι παραβάτες οδηγοί



