Φοβάται τη Ferrari στο Μπαχρέιν ο Hamilton

11:10 2/4/2018 - Πηγή: NewsAuto

Το πρώτο Grand Prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018 αποτελεί παρελθόν και ήδη η προσοχή ομάδων και οδηγών, έχει φύγει από την Αυστραλία και έχει στραφεί στο Μπαχρέιν. Εκεί, στο σιρκουί του Σακχίρ, διεξάγεται η δεύτερη μονομαχία της σεζόν, στην οποία περιμένουμε όλοι με αγωνία να δούμε τη μάχη της κορυφής.

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Θα επιδείξει ξανά η Mercedes την ταχύτητα που χάρισε την επιβλητική pole στον Lewis Hamilton

στο Άλμπερτ Παρκ; Ή η Ferrari θα έχει απάντηση στον αγώνα, έστω και με τη βοήθεια του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας;

H ιταλική ομάδα έχει περισσότερες νίκες από κάθε άλλη στο «Στολίδι του Κόλπου» αφού οι οδηγοί της έχουν πανηγυρίσει συνολικά πέντε φορές. Η μία από αυτές ήταν πέρυσι, με τον Sebastian Vettel στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Όμως και η Mercedes δεν τα πηγαίνει άσχημα, μιας και ήταν νικήτρια στα τρία Grand Prix που προηγήθηκαν. Ποια είναι λοιπόν η πρόβλεψη του Lewis Hamilton;

«Ο επόμενος αγώνας, στο Μπαχρέιν, έχει θετικά και αρνητικά για εμάς. Οι Ferrari είναι πολύ γρήγορες στις ευθείες, θα είναι ταχύτατες στον επόμενο αγώνα και τα πάνε πάντα καλά σε σιρκουί όπου οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Και ο αγώνας του Μπαχρέιν, παρότι είναι πια νυχτερινός, καταπονεί πολύ το ελαστικά», είπε ο Hamilton.

Παρότι είναι εμφανές πως και φέτος η κορυφή θα είναι υπόθεση των ίδιων, τριών ομάδων (Mercedes, Ferrari και Red Bull Racing), ο 33χρονος δεν βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα από το έως τώρα δείγμα.

«Από την εμπειρία μου, δεν μπορείς να έχεις σαφή εικόνα σχετικά αν δεν περάσουν οι πρώτοι τέσσερις αγώνες. Προς το παρόν, έχει γίνει μόνο ένας. Άρα δεν έχω ιδέα», παραδέχθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα