Φωτιά από το πολύ burn out (video)

Το θύμα αυτή τη φορά ήταν ακριβό, μια και μιλάμε για μια βελτιωμένη Lamborghini Huracan, ο οδηγός της οποίας, αφού τη ρήμαξε στα donuts, την είδε να καίγεται- έστω και για λίγο.

Ένας διάσημος Yοutuber (κι όμως, υπάρχει και αυτό…) θεώρησε καλό να κάνει για πολύ ώρα σβούρες με τη βελτιωμένη Lamborghini Huracan του, για να διασκεδάσει τα πλήθη. Το πράγμα δεν άργησε να πάρει άγρια τροπή και ο ίδιος, «ακούμπησε» το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου

σε ένα τσιμεντένιο jersey για να έχει «κόντρα» και να κάψει τα λάστιχα του αυτοκινήτου με την ησυχία του… μην αναρωτιέστε. Φυσικά και έκανε ζημιά και στο μπροστινό μέρος, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάνει. Οι επευφημίες του πλήθους που ήταν συγκεντρωμένο για να παρακολουθήσει το show όμως, του έδωσαν το απαραίτητο θάρρος να πάει τα πράγματα ακόμα πιο πέρα.

Πιθανόν, χωρίς να το έχει υπολογίσει- αν και τίποτα δεν αποκλείεται- το παρατεταμένο κάψιμο των ελαστικών και η θερμοκρασία που είχε αναπτυχθεί στη στατική Huracan για τόση ώρα, έφεραν την καταστροφή. Μια πολύ σύντονη αλλά ιδιαίτερα έντονη φωτιά ξέσπασε κάτω (και πίσω) από τη Lamborghini, κάνοντας τον «ατρόμητο» youtuber να πεταχτεί από τη θέση του, μπροστά στην προοπτική του να γίνει και αυτός φλαμπέ. Στο video που ακολουθεί, φαίνεται το μέγεθος της… ανοησίας.

The post Φωτιά από το πολύ burn out (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα