Φαίη Σκορδά: Τα νούμερα και το μετέωρο βήμα

Το κορίτσι από το Κιλκίς που παρακολουθούσε διαλέξεις του Ουμπέρτο Έκο βιώνει φέτος την αγωνία για τα νούμερα που μέχρι στιγμής δεν είναι αυτά που θα ήθελε ή ίδια και ο σταθμός


Το κακό με την πλατινομαλλούσα Φαίη Σκορδά όπως μου λένε ειδήμονες των τηλεοπτικών πραγμάτων είναι ότι ήταν και παραμένει flat στην εκπομπή της, μην τολμώντας να ασκήσει ποτέ την ελάχιστη κριτική. Κατανοώ ότι είναι παρουσιάστρια και όχι δημοσιογράφος αλλά φτάνει πια βρε Φαίη με το πόσο εξαίσιος

είναι ο τάδε ηθοποιός και πόσο ταλαντούχος ο δείνα τραγουδιστής.
Από εσένα που έχεις σπουδάσει «Φιλοσοφία του Θεάματος» στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια με ειδκότητα στο θέατρο, θα περίμενα κάτι παραπάνω, όχι μόνο εγώ αλλά και οι τηλεθεατές.
Αυτοί που δεν σε βλέπουν πλέον όπως σε έβλεπαν πέρυσι και ειδικά πρόπερσι, όταν ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας μαζί σου, αυτός που μπορούσε να ασκήσει κριτική. Μπορεί ο Γιώργος να ξεφεύγει κάποιες φορές-ειδικά φέτος-αλλά ήταν αυτό το spicy συστατικό που άναβε ωραίες συζητήσεις με το πάνελ των καλών συναδέλφων.

Από πέρυσι που πορεύεσαι μόνη σου αλλά ειδικά φέτος μια ταραχή την έχεις, ειδικά όταν τα νούμερα πέφτουν αντί να μείνουν ίδια ή να πάρουν τον ανήφορο. Η εξήγηση είναι μάλλον εύκολη. Όσο γλυκιά παρουσία και αν είσαι, παραμένεις όπως λένε στην πιάτσα μόνο αυτό και τίποτε άλλο, χωρίς καν να δείχνεις μια διάθεση εξέλιξης. Στα φοιτητικά σου χρόνια, τότε που παρακολουθούσες στην Μπολόνια διαλέξεις του Ουμπέρτο Έκο και ανέλυες στην εργασία σου το τηλεοπτικό φαινόμενο του Μικρούτσικου, την έδειχνες αυτή την διάθεση. Ναι, πέρασαν χρόνια από τότε, ξεκίνησες καριέρα στην tv, παντρεύτηκες, έγινες μια θαυμάσια μητέρα αλλά από την στιγμή που αποχώρησε ο Λιάγκας, κάτι δεν πάει καλά στην συνταγή της εκπομπής.

Δεν ξέρω αν δεν ήταν τα παιδιά να φέρνουν κάποια αποκλειστικά θέματα τι θα γινόταν στο «Πρωινό μου» αφού εσύ κάνεις το ίδιο πράγμα, να παραμένεις αμέτοχη απέναντι στα θέματα.
Καταλαβαίνω την θέση σου, όπως και το ότι θέλεις να έχεις καλές σχέσεις με πρόσωπα της show biz για να σου έρχονται οι καλεσμένοι που θέλεις, αλλά έχεις ξεχάσει κάτι. Ότι είσαι η βασική πρωταγωνίστρια της εκπομπής σου, ο βασικός παίχτης για να το διατυπώσω αλλιώς, και μόνο ως τέτοιος δεν συμπεριφέρεσαι κι ας κάθεσαι στην κορυφή του τραπεζιού. Ναι, είσαι μια εκθαμβωτική παρουσία που γράφει στο γυαλί, αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί για να είσαι στην κορυφή, αντί να αγωνιάς κάθε μέρα για τα νούμερα που φέτος είναι χειρότερα από τα περσινά.
Χρειάζεται να δείξεις ότι μπορείς να έχεις κριτική άποψη σε κάποια θέματα έστω και αν αυτό σου κοστίσει έναν καλεσμένο ή πικράνεις κάποιον. Αν συνεχίσεις αυτό τον άχρωμο, άοσμο και άγευστο σχολιασμό το πιο πιθανό είναι να βαρεθεί κι΄ άλλο ο τηλεθεατής που θα πράξει το αυτονόητο.

Θα αλλάξει κανάλι για να μην σε δει σε μία από τα ίδια και τα ίδια….

Διαβάστε επίσης:
Ντέμι Μουρ: Στα 57 της θυμήθηκε τα ερωτικά τρίγωνα με τον Άστον!!
“Ήμουν 18 χρονών, ήταν 78 αλλά ήθελε σεξ…”

The post Φαίη Σκορδά: Τα νούμερα και το μετέωρο βήμα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα