Έτοιμο το νέο Renault Zoe

Το επόμενο ηλεκτρικό Renault Zoe πιάστηκε να δοκιμάζεται στο δρόμο, λίγες μέρες προτού το δούμε από κοντά στη στατική παρουσίαση στο Παρίσι.

Μετά την κυκλοφορία των νέων ηλεκτρικών Skoda Citigo e iV και SEAT Mii, η Renault θα αναθεωρήσει το ηλεκτρικό

supermini με ανανεωμένο στυλ και μια σειρά μηχανικών αναβαθμίσεων, ώστε να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητά του στην αναπτυσσόμενη αγορά των EV. Η ανανέωση στο στιλ σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο δεν είναι τόσο δραστική, οι αλλαγές περιορίζονται κυρίως σε ένα νέο πρόσθιο προφυλακτήρα, ένα ζεύγος νέων λαμπτήρων ομίχλης, μια νέα μάσκα εμπρός και έναν ελαφρώς αλλαγμένο πίσω προφυλακτήρα. Περιορισμένες αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό, με νέα ταπετσαρία και αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας.

Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι οι περισσότερες αλλαγές στο επόμενο Renault Zoe θα βρεθούν κατά πάσα πιθανότατα κάτω από το δέρμα. Τα στοιχεία των προδιαγραφών εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμη υπό άκρα μυστικότητα, ωστόσο, η γαλλική εταιρεία μας διαβεβαιώνει πως το νέο Zoe θα υποστεί μια “αξιοπρεπής αναβάθμιση” σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Ένας ισχυρότερος ηλεκτροκινητήρας και μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας αναμένονται επίσης να δώσουν το παρών. Η Renault μην ξεχνάμε πως είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής EV οχημάτων στην ευρωπαϊκή αγορά και πρόσφατα ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της ανακοινώνοντας νέα πρωτότυπα σε εξέλιξη, όπως είναι τα Kangoo ZE και EZ-Flex van. Μέχρι το 2022 η γκάμα των EV της Renault θα αυξηθεί επιπλέον με την προσθήκη ενός μικρότερου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου πόλης, όπως επίσης και ενός μεγαλύτερου οικογενειακού hatchback που θα ανταγωνιστεί απευθείας το Nissan Leaf.

The post Έτοιμο το νέο Renault Zoe appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα