Έτοιμο το DS3 cabrio

Όπως σας έχει ενημερώσει το NewsAuto.gr από τις αρχές Ιουνίου, στην έκθεση του Παρισιού θα δούμε το DS3 Airflow, την ανοικτή έκδοση του πολυτελούς σουπερμίνι της Citroen. Η κατασκοπευτική φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι το μοντέλο είναι έτοιμο, καθώς φαίνονται τέσσερα αυτοκίνητα φορτωμένα σε νταλίκα.

Το άσπρο κάλυμμα κρύβει τη μαλακή οροφή, η οποία είναι ανάλογη με αυτή του Fiat

500C. Δεν θα είναι δηλαδή πλήρως ανοιγόμενη, αλλά τα τόξα και οι μεσαίες κολώνες του αμαξώματος θα παραμείνουν. Με αυτήν την επιλογή διατηρείται και το κόστος σε χαμηλότερα επίπεδα και το αυτοκίνητο είναι πιο άκαμπτο. Η Citroen έχει ως στόχο να διατηρήσει την τιμή της βασικής έκδοσης κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 20.000 ευρώ.

Πριν από λίγες εβδομάδες επιβεβαιώθηκε και επίσημα η παρουσίαση της cabrio εκδοχής του DS3 στο Παρίσι, μέσω της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Citroen για το πρώτο εξάμηνο του 2012. Η γκάμα των βενζινοκινητήρων αναμένεται να  περιλαμβάνει το VTi 120 και τον 1.6 THP με 156 PS. Ίσως δούμε μελλοντικά και τον 3κύλινδρο 1.2 με τα 82 PS. Η έναρξη των πωλήσεών του στην ευρωπαϊκή αγορά τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα