Έτοιμο για παραγωγή το Polestar Precept Concept

Η Polestar παρουσιάζει το πρωτότυπο Precept, με το τετραθέσιο ηλεκτρικό μοντέλο να έχει μπει ήδη σε διαδικασία εξέλιξης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar,Thomas Ingenlath ανακοίνωσε πως τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν και την έναρξη της επίσημης παραγωγής του.

Η θυγατρική εταιρεία

της Volvo δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι το Precept θα συναρμολογείται σε ένα νέο εργοστάσιο που θα δημιουργηθεί στην Κίνα. Επίσης, ανακοίνωσε ότι για την κατασκευή του εσωτερικού του τετραθέσιου μοντέλου θα χρησιμοποιηθούν φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, όπως ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, ανακτημένα δίχτυα ψαρέματος και λινάρι.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο για το πότε το Precept θα μπει στην γραμμή παραγωγής. H ιδιαίτερη σχεδιαστική φιλοσοφία του πρωτότυπου μοντέλου χαρακτηρίζεται από την πληθώρα ακμών και γωνιών, ενώ δεν λείπουν και μοναδικές λεπτομέρειες όπως οι αναδυόμενες χειρολαβές και οι suicide πόρτες. Επίσης ξεχωριστοί είναι οι τροχοί των 22 ιντσών, η πανοραμική γυάλινη οροφή και η διάφανη επιφάνεια «SmartZone» που αντικαθιστά την παραδοσιακή μάσκα. Κάτω από αυτή, βρίσκουμε τους αισθητήρες και την κάμερα υψηλής ευκρίνειας που περιλαμβάνονται στο σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι αποκλειστικά τέσσερις θέσεις των επιβατών, το flat-bottomed τιμόνι, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διάμετρο 9 ίντσες και η κάθετα τοποθετημένη κεντρική οθόνη αφής των 15 ιντσών που υποστηρίζει μια πλειάδα εφαρμογών. Αυτό σημαίνει ότι η πλοήγηση έρχεται με την υποστήριξη των Google Maps, o χρήστης έχει πρόσβαση στο Google Play Store (από το οποίο μπορεί να κατεβάσει πληθώρα εφαρμογών), ενώ δεν λείπουν και οι φωνητικές εντολές. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύστημα χωρίς να κάνει νέα εγγραφή, απλά να το συνδέσει με τα στοιχεία του λογαριασμού του στη Google, συγχρονίζοντας τα data του τηλεφώνου του ή του υπολογιστή του που εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη, με το αυτοκίνητο να μπορεί να επικοινωνήσει με συνδεδεμένες έξυπνες οικιακές συσκευές.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Ο επιτήδειος έμπορος ΙΧ της Θήβας μοιράζει ακάλυπτες επιταγές

Crash Test οικονομίας: Με ποιο καύσιμο θα πληρώσω λιγότερα

Πότε επιστρέφει το Τραμ στο Σύνταγμα

The post Έτοιμο για παραγωγή το Polestar Precept Concept appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα