Ετοιμάζεται το κορυφαίο Hyundai i30

22:08 7/7/2017 - Πηγή: NewsAuto

Όπως έχετε ήδη διαβάσει μέσα από τις σελίδες του Newsauto, η Hyundai ετοιμάζει το κορυφαίο i30 N που θα ενταχθεί στην κατηγορία των hot hatch μικρομεσαίων μοντέλων. Σήμερα σας παρουσιάζουμε την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα που μας δείχνει πως μπορεί να είναι το αυτοκίνητο παραγωγής.

Κώστας Φούζας ([email protected])

Η πρωτότυπη μορφή του αυτοκινήτου λαμβάνει μέρος στον 24ωρο αγώνα του Nurburging και αργότερα μέσα στο έτος θα δούμε και την τελική μορφή παραγωγής. Στόχος της Hyundai,

με το κορυφαίο i30 αλλά και γενικότερα με τη σειρά Ν, είναι να δημιουργήσει ένα μοντέλο επιδόσεων ικανό να ανταγωνιστεί αυτοκίνητα όπως το Golf GTI, το Peugeot 308 GTi, το Megane RS και άλλα.

Από την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα φαίνεται ότι το ισχυρότερο στην γκάμα i30 θα διαθέτει ένα αρκετά μυώδες αμάξωμα με αρκετά φουσκώματα, πολλά σπόιλερ και διαφορετικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα ο οποίος θα φιλοξενεί τη κυψελωτή μάσκα.

Νεότερες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι οι τεχνικοί της Hyundai έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο στήσιμο του αυτοκινήτου και πιθανότατα θα το εξοπλίσουν με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό. Τέλος, κάτω από το καπό θα έχουμε έναν τούρμπο κινητήρα με απόδοση 260 ίππων τουλάχιστον (στα 1,6 ή 2 λίτρα).

Το παρακάτω βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Hyundai και δείχνει το μοντέλο κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα