Έρχεται το νέο σπορ κεντρομήχανο Hyundai

Η Hyundai δηλώνει έτοιμη στη δημιουργία ενός νέου σπορ μοντέλου, το οποίο θα διαθέτει κινητήρα στο κέντρο.

Τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων δυστυχώς λείπουν από τη γκάμα της Hyundai, με εξαίρεση τις κορυφαίες εκδόσεις του i30 N και του Veloster N, οι οποίες προέρχονται από το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο η κορεατική φίρμα παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο, το RM19, το οποίο διαθέτει έναν τοποθετημένο

σχεδόν στον πίσω άξονα κινητήρα. Και όλοι αναρωτιόμαστε εάν το συγκεκριμένο μοντέλο θα βγει στην παραγωγή και πως θα μοιάζει. Ήδη οι πρώτες ψηφιακές απεικονίσεις έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα αυτή του διαδικτυακού blog «Korean Car».

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, το υποτιθέμενο νέο μοντέλο της Hyundai θα διαθέτει μία πιο στενή εμπρός γρίλια, συγκριτικά με άλλα μοντέλα της εταιρείας, ενώ δεν λείπουν και αισθητικές αναφορές από το νέας γενιάς Santa Fe και το πρωτότυπο ηλεκτρικό Prophecy. Όπως οι καθαρές επιφάνειες και η αρμονία της αισθητικής και της λειτουργικότητας. Δεν γνωρίζουμε εάν το νέο κεντρομήχανο Hyundai θα διαθέτει νέα αρχιτεκτονική ή θα μοιραστεί κάποια από τις ήδη υπάρχουσες.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, οι υπεύθυνοι του blog αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα διαθέτει ένα υβριδικής τεχνολογίας μοτέρ, πιθανόν ηλεκτρικό, το οποίο θα συνδυάζεται με ένα θερμικό σύνολο βενζίνης. Το πρώτο θα βρίσκεται τοποθετημένο στον εμπρός άξονα, το δεύτερο πίσω από τον οδηγό.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα αποζημιωθείτε αν πάθετε ζημιά από λακκούβα

Σε 7 αντί για 150 ημέρες ο χρόνος ανανέωσης για άδειες οδήγησης

Από σήμερα αγοράζουμε ηλεκτρικό με επιδότηση…

The post Έρχεται το νέο σπορ κεντρομήχανο Hyundai appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα