Έρχεται και το VW Golf GTD

Με υψηλότερη απόδοση από ποτέ και πολύ καλά χαρακτηριστικά οικονομίας, η Volkswagen ανοίγει τα βιβλία παραγγελιών στη Βρετανία του νέου Golf GTD με τον δίλιτρο TDI να αποδίδει 200 ίππους.

Η νέα έκδοση GTD του VW Golf, παρουσιάζεται με ισχύ

που φτάνει τους 200 ίππους και επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 7,1 δευτερόλεπτα

Το Volkswagen Golf GTD είναι τώρα διαθέσιμο σε πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου, με τη χαμηλότερη τιμή ανάμεσα στα GTI με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο και GTE. Ο ανανεωμένος κινητήρας ντίζελ καθιστά το νέο μοντέλο, το πιο ισχυρό Golf GTD μέχρι σήμερα. Προσφέροντας τα οφέλη της μεγάλης αυτονομίας που φτάνει έως και τα 965 χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο καυσίμου, τελική ταχύτητα 245 χλμ./ώρα και χρόνο για τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 7,1 δευτερόλεπτα, η έκδοση GTD έρχεται να πλασαριστεί στη γκάμα του νέου Golf ως μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν πολλά χιλιόμετρα.

Με το Golf GTD ολοκληρώνεται η γκάμα των GT εκδόσεων και περιμένουμε την κορυφαία έκδοση «R» που βάσει προγραμματισμού από την VW θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα. Το Golf GTD με τον δίλιτρο TDI που αποδίδει μέγιστη τιμή ροπής 40,1 kgm και για πρώτη φορά 200 ίππους (η GTD έκδοση της προηγούμενης γενιάς απέδιδε 184) δίνουν πολύ καλά χαρακτηριστικά απόδοσης- αρκετά κοντά σε εκείνα της εμβληματικής GTI έκδοσης. Η μετάδοση με το DSG κιβώτιο των 7 σχέσεων, βοηθάει στην καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση των χαρακτηριστικών του κινητήρα. Νέο στοιχείο που εισάγεται με τη συγκεκριμένη έκδοση είναι η δύο καταλυτικοί μετατροπείς με τεχνολογία SCR και διπλή έγχυση AdBlue, χάρη στην ύπαρξη του οποίου οι εκπομπές οξειδίου του Αζώτου είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Στη χώρα μας, το νέο Golf GTD αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Δείτε ακόμα:

Πόσο κοστίζει το πιο οικονομικό βενζινοκίνητο VW Golf στην Ελλάδα;

VW Golf GTI: Η παράδοση συνεχίζεται

VW Passat GTE: Με 218 ίππους και κατάναλωση 1,5 lt/100 χλμ.

The post Έρχεται και το VW Golf GTD appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα