Επιστρέφουν οι εκδρομείς – Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στους δρόμους

19:33 9/4/2018 - Πηγή: NewsAuto

Αυξημένη αυτή την ώρα η κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας, αλλά χωρίς να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα – Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου και μεγάλες ουρές στα διόδια του Ισθμού – Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων…Δείτε εδώ LIVE

την κίνηση στους δρόμους

Με τα… συνηθισμένα στις μεγάλες επιστροφές των αργιών προβλήματα συνεχίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις εισόδους της Αθήνας, μετά τη μεγάλη έξοδο των Αθηναίων για τη γιορτή του Πάσχα.

Στα διόδια του Ισθμού έχουν σχηματιστεί ουρές εκατοντάδων μέτρων, ενώ από το συγκεκριμένο σημείο μέχρι και την Ελευσίνα, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με πολύ μικτές ταχύτητες. Επιπλέον πρόβλημα δημιουργήθηκε στο ύψος της Κινέτας, μετά από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

Ακούστε όλες τις λεπτομέρειες για την κίνηση στους δρόμους στο ΘΕΜΑ 104,6 FM.

Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας χωρίς όμως να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Αντίθετα οι οδηγοί που κινούνται στην Αθηνών – Κορίνθου θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς από την Κινέτα μέχρι και τους Αγίους Θεοδώρους, σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, συνολικά 16,500 αυτοκίνητα έχουν περάσει από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Στο ρεύμα προς Πελοπόννησο κινούνται 11,500 οχήματα . Στην Αθηνών Κορίνθου, σύμφωνα με τον Ταξίαρχο Νικολάο Σπανουδάκη, κινούνται ανά από την Κόρινθο προς την Αθήνα 5000 οχήματα. Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο ταξίαρχος τόνισε πώς πέρσι τέτοια μέρα επέστρεψαν 70,000 οχήματα ενώ φέτος μέχρι αυτήν την ώρα έχουν περάσει περίπου 40.000 οχήματα. Πάντως, όπως προέβλεψε αύριο αναμένεται να κινηθούν περίπου 60,000 οχήματα.

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στους δρόμους

Στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, στον Πειραιά, για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 15 αφίξεις πλοίων. Μέχρι στιγμής, έχουν φτάσει 3 πλοία με 2812 επιβάτες, 320 ΙΧ και 70 Δίκυκλα.

Να σημειωθεί ακόμη πως έχουν μπει ήδη σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων. Έτσι μέχρι και τις δέκα σήμερα το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Ουρές νωρίτερα στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στους δρόμους

Keywords
Τυχαία Θέματα