Επετειακή έκδοση για το Sprinter minibus

Δεν είναι μόνο τα SUV και τα φορτηγά που δέχονται ειδικές εκδόσεις, καθώς η Mercedes-Benz δίνει στο minibus Sprinter μια επετειακή έκδοση για τα 10 έτη του η οποία θα βασίζεται στο μοντέλο Travel 65, εξοπλισμένη με μια πληθώρα από επιπλέον εξοπλισμό.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Μόνο 50 κομμάτια θα κατασκευαστούν και οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν αρκετές ρυθμίσεις

καθισμάτων για 15 έως 18 άτομα, καθώς και ένα προαιρετικό κάθισμα οδηγού. Με επιπλέον κόστος, μπορεί να εξοπλιστεί με περισσότερα καθίσματα και ψυγείο για να κρατήσει τα ποτά και τα τρόφιμα δροσερά ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Το γερμανικό minibus θα διατεθεί είτε σε γκρι χρώμα tenorite (βουρτσισμένο αλουμίνιο για το πλαϊνό προφίλ) είτε σε λευκή διαμαντένια απόχρωση σε συνδυασμό με πινελιές από χαλύβδινες λεπτομέρειες στις πλευρές. Ανάλογα με την επιλογή, αμφότερα έρχονται με διαφορετικά σχέδια καθισμάτων που φέρουν πορτοκαλί ή ανοιχτόχρωμες γραμμές καθώς και γκρίζα ή σκούρα μπλε δερμάτινα προσκέφαλα.

Όπως θα ήταν σκόπιμο για ένα όχημα περιορισμένης έκδοσης οποιουδήποτε είδους, το Mercedes-Benz Sprinter Travel 65 10 Year Edition όπως είναι γνωστό με το πλήρες όνομά του, έρχεται γεμάτο με ένα γενναιόδωρο κιτ. Παρέχει τα πάντα, από ένα τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών που περιτυλίσσεται με δέρμα, κάμερα με σκοπούς ενδοεπικοινωνίας λεωφορείου (με φορητό μικρόφωνο) όσο και έναν βοηθό εκκίνησης. Σημαντικότερα είναι τα μεγάλα αναπαυτικά καθίσματα των επιβατών που συνοδεύονται από εύχρηστα πτυσσόμενα τραπέζια.

Βασισμένο στο κορυφαίο Travel 65, διαθέτει ξεχωριστό κλιματισμό για τον οδηγό και τους επιβάτες. Έχει επίσης πολλές άλλες παροχές, όπως πλευρικούς αεραγωγούς, υποπόδια, ρυθμιζόμενο τιμόνι, βοηθητική θέρμανση και σετ υπηρεσιών με σημεία ανάγνωσης. Οι ξεχωριστοί αεραγωγοί αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού, όπως επίσης οι κουρτίνες και η γενναιόδωρη περιοχή αποσκευών δύο κυβικών μέτρων.

Ξεκίνησε το 2007 και ανανεώθηκε το 2013, και απευθύνεται σε μικρές ομάδες ταξιδιωτών. Μια νέα γενιά Sprinter δοκιμάζεται και αναμένεται να βγει κάποια στιγμή στην αγορά το 2018 στις συνήθεις διαμορφώσεις, με μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση επίσης στην ημερήσια διάταξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα