Εντυπωσίασε η αυτόνομη BMW R 1200 GS στην CES

H BMW Motorrad ήταν ανάμεσα στους κατασκευαστές που παρουσίασαν τις δικές τους τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης στην φετινή CES στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών και εντυπωσίασαν το κοινό με την R 1200 GS που δεν χρειάζεται αναβάτη για να οδηγηθεί.
Η αυτόνομη BMW R 1200GS είναι μια μοτοσυκλέτα που δείχνει την κατεύθυνση που κοιτάει ο Γερμανός κατασκευαστής για το μέλλον

αλλά και τα συστήματα υποβοήθησης του αναβάτη που εξελίσσει. Μετά το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα πριν από λίγους μήνες η BMW Motorrad, πήγε με την προηγμένη μοτοσυκλέτα της στο Las Vegas για να παρουσιάσει την πρόοδο που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι εξίσου εντυπωσιακό με το πρώτο με την R 1200GS να εκτελεί κλειστές και ανοιχτές στροφές χωρίς αναβάτη. Στα συστήματα της on-off μοτοσυκλέτας της BMW δεν περιλαμβάνονται γυροσκόπια για να μείνει όρθια. Ο έλεγχος πραγματοποιείται στο κιβώτιο ταχυτήτων στα φρένα και στο τιμόνι και αυτό είναι αρκετό για να μπορεί να οδηγηθεί από μόνη της. Αυτό που η R 1200 GS κάνει επίσης από μόνη της είναι να ανοίγει το σταντ όταν σταματάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα