Ενάμιση λεπτό τέρμα γκάζι με το Toyota Yaris WRC (video)

Το Ράλι Πορτογαλίας αποτέλεσε ένα ακόμα πεδίο όπου η Toyota Gazoo Racing World Rally Team έδειξε την ταχύτητά της!

Η ιαπωνική ομάδα βρισκόταν καθοδόν για το εντυπωσιακό 1-2-3 όταν αρχικά ο Jari-Matti Latvala και εν συνεχεία ο Kris Meeke τέθηκαν εκτός μάχης. Ο Ott Tanak κέρδισε τον έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου

πρωταθλήματος, όμως στο τέλος η γεύση ήταν γλυκόπικρη για την ομάδα του.

Ειδικά ο Meeke, τα έχασε όλα στην τελευταία ειδική διαδρομή του ράλι της Ιβηρικής, πετώντας στα σκουπίδια μία πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση που περιελάμβανε δύο κερδισμένες ειδικές διαδρομές.

Στο video που σας παραθέτουμε, ο Βόρειο-Ιρλανδός «χορεύει» με το Toyota Yaris WRC στην ενδέκατη ειδική διαδρομή, το δεύτερο πέρασμα από τη μήκους 20.53 χιλιομέτρων Vieira Do Minho.

Εκεί, υπό την καθοδήγηση του συνοδηγού του, Seb Marshall, έφτασε στον τερματισμό μετά από 12 λεπτά και 52.1 δευτερόλεπτα. Αυτή ήταν η δεύτερη καλύτερη επίδοση, ένα δευτερόλεπτο πίσω από το Yaris του Tanak και 4.5 δεύτερα μπροστά από το Hyundai i20 Coupe WRC του Thierry Neuville.

Πατήστε play και κάντε κι εσείς μία βόλτα υψηλών ταχυτήτων με το Toyota Yaris WRC!The post Ενάμιση λεπτό τέρμα γκάζι με το Toyota Yaris WRC (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα