Ένα vintage Land Cruiser για τον McHale

Ο ηθοποιός Joel McHale αγόρασε και αναπαλαίωσε ένα Land Cuiser του 1990, δείχνοντας ιδιαίτερο σεβασμό στο χαρακτήρα του μεγάλου εκτός δρόμου μοντέλου της Toyota.

Ο Joel McHale είναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε ορισμένα block busters του κινηματογράφου. Αυτό για το οποίο δεν ήταν γνωστός, ήταν το πάθος του για τα vintage

αυτοκίνητα. Ο ίδιος φρόντισε να μας το κοινοποιήσει και αυτό όμως, με την ανάρτησή του στο Instagram, όπου έδειξε στους ακόλουθούς του το νέο του απόκτημα. Πρόκειται για ένα Toyota Land Cruiser του 1990, το οποίο απέκτησε πριν μερικούς μήνες και το έδωσε αμέσως για ανακατασκευή εκ βάθρων.

Αυτό σημαίνει πως το μοντέλο της Toyota, λύθηκε στα εξ ων συνετέθη και μετά από επισταμένες φροντίδες και αντικατάσταση των τμημάτων που απαιτούνταν, έγινε σαν καινούργιο για χάρη του ηθοποιού. Την αποκατάσταση ανέλαβε ένας ακόμα γνωστός τηλεοπτικός –αυτή τη φορά- αστέρας, που παρουσιάζει εκπομπή σχετική με τις αποκαταστάσεις παλιών αυτοκινήτων. Ο Brian Corsetti που με τα χρόνια έχει αποκτήσει ειδικότητα στην αναπαλαίωση των Land Cruiser, έφερε σε πέρας την αποστολή του με τρόπο εντυπωσιακό, μια και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εκτός από το χρώμα το σωστό για την εποχή του αυτοκινήτου, έχει φτιάξει και τοποθετήσει ακόμα και τα σωστά διακοσμητικά αυτοκόλλητα.

Συνολικά το FJ60 Land Cruiser είναι όσο ρετρό μπορεί να γίνει, πιστό στις προδιαγραφές του εργοστασίου, με τον κινητήρα που αποδίδει 155 ίππους. Και αν αυτή η είδηση έγινε η αφορμή για να μάθουμε λίγο καλύτερα τον McHale, με την ευκαιρία, χαιρόμαστε που υπάρχει ένας ακόμα διάσημος που έχει καλό γούστο στα αυτοκίνητα και το δείχνει.

The post Ένα vintage Land Cruiser για τον McHale appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα