Ένα ακίνητο αυτοκινήτων

15:02 8/9/2018 - Πηγή: NewsAuto

Ο Douglas Brown και η σύζυγός του, Susan Sciotto-Brown αγαπούν τις Porsche. Το ενδιαφέρον τους για αυτήν την μάρκα βασίζεται στην επιτυχημένη πορεία της, αλλά και λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Οι Porsche λοιπόν που έχει το ζευγάρι φτιάχνουν μία αξιοζήλευτη συλλογή. Πρόκειται για μία συλλογή που περιλαμβάνει μία 911 Rennsport, μία 911 RS του 1973,

μία 997 GT3 RS, μία Rothmans Prodrive Porsche 911 SC / RS του 1984.

Πολλά από τα αυτοκίνητα έχουν σημαντική ιστορία και μάλιστα κάποια έχουν βραβευτεί. Για όλη τη συλλογή χρειάστηκαν τρεις δεκαετίες και όλα τα αυτοκίνητα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Εκεί που στεγάζονται, είναι ένα σπίτι του 1890 στο Tuxedo Park που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες ενός συλλέκτη αυτοκινήτου. Η ανακατασκευασμένη κατοικία χτίστηκε από το 2006-2008, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις διατηρώντας όμως ταυτόχρονα την αρχιτεκτονική της δεκαετίας του ’90. Μία κατοικία που περιλαμβάνει στάβλους ιππασίας, αποθήκη κι ένα βοηθητικό γκαράζ.

Στον ένα όροφο μπορούν να φιλοξενηθούν 15 αυτοκίνητα και στο νέο βοηθητικό γκαράζ, το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί και να φιλοξενήσει άλλα έξι έως οκτώ αυτοκίνητα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…

Keywords
Τυχαία Θέματα