Έκανε επέμβαση στα χείλη ο Ricciardo

Θα περίμενε κανείς πως το μόνο πράγμα που θα είχε στο μυαλό του μετά τη νίκη στο Grand Prix Κίνας ο Daniel Ricciardo, θα ήταν οι πανηγυρισμοί για την εντυπωσιακή νίκη του. Όμως όπως αποκάλυψε στο προσωπικό του blog στην επίσημη σελίδα της Red Bull Racing, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Μακάρι να μπορούσα να γράψω αξιοπρεπείς ιστορίες για τρεις ημέρες γεμάτες πάρτι μετά από τη νίκη, όμως τα πράγματα

δεν εξελίχθηκαν έτσι. Χρειάστηκαν πέντε μέρες για να επιστρέψω στο σπίτι μου, στο Μονακό. Πρώτα πήγα στην Αγγλία και το εργοστάσιο της ομάδας στο Milton Keynes. Εκεί μίλησα με τα μέλη της ομάδας μας και πέρασα χρόνο στον προσομοιωτή. Μετά χρειάστηκε να κάνω μία μικροεπέμβαση. Είχα κάτι παράξενο στα χείλη μου από το Μπαχρέιν και το δάγκωσα. Πρέπει να μολύνθηκε ή κάτι τέτοιο και έτσι χρειάστηκε να το αφαιρέσω και να κάνω ράμματα. Αυτό έγινε στο Λονδίνο. Έτσι έφτασα στο Μονακό την Παρασκευή», έγραψε ο Αυστραλός.

Στη συνέχεια, περιέγραψε και την αθέατη στο κοινό αγωνία που είχε στους τελευταίους γύρους του αγώνα της Σαγκάης (το ρεπορτάζ του οποίου μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ).

«Δεν μιλούσα πολύ στο team radio, τουλάχιστον όχι μέχρι την ώρα που άρχισα να προσπερνώ τους πρώτους. Όταν βρέθηκα στην πρωτοπορία, ρώτησα τον μηχανικό μου, Simon (Rennie), πόσο είχαμε ακόμα μέχρι τον τερματισμό. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως είχαμε ακόμα 11 γύρους. Στην αρχή πίεσα για να ανοίξω διαφορά αλλά μετά άρχισα να προσπαθώ να τη διαχειριστώ. Εκεί είναι που ο νους σου πηγαίνει σε άσχημα σενάρια. Την προηγούμενη ημέρα είχε παραδώσει πνεύμα το τούρμπο του κινητήρα μου άρα κάθε φορά που έβγαινα στην πίσω μεγάλη ευθεία της Κίνας σε αυτούς τους 11 γύρους, ήλπιζα να μην ακούσω τους περίεργους ήχους που είχα ακούσει την προηγούμενη μέρα», παραδέχθηκε ο Ricciardo.

Πλέον, η προσοχή του έχει στραφεί στο Αζερμπαϊτζάν και τον τέταρτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται σε ένα σιρκουί πόλης στο οποίο ο οδηγός της Red Bull Racing πήρε πέρυσι τη νίκη παρότι είχε εκκινήσει μόλις δέκατος!

Δείτε εδώ τη χιουμοριστική ανασκόπηση του Grand Prix Κίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα