Έδωσε προκαταβολή 5.500 ευρώ για ανύπαρκτο Nissan Qashqai diesel!

Ανυποψίαστος καταναλωτής παρήγγειλε εισαγόμενο μεταχειρισμένο ΙΧ έναντι 11.500 ευρώ το οποίο θα… παραλάμβανε σε 20 ημέρες.

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του επιτήδειου εμπόρου εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τη Θήβα καθώς ανυποψίαστος καταναλωτής παρήγγειλε και έδωσε προκαταβολή για κάποιο αυτοκίνητο το οποίο δεν ήρθε ποτέ βέβαια!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Newsauto.gr ο ανυποψίαστος καταναλωτής τα γραμμάτια ήταν που τον δελέασαν και πήρε και την απόφαση να αποκτήσει κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τον επιτήδειο έμπορο της Θήβας.

Σύμφωνα

με όσα αναφέρει: «Είμαι και εγώ ένα από τα πολλά θύματα του επιτήδειου εμπόρου της Θήβας.

Το ιστορικό ξεκινά στις αρχές Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους όποτε και επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον επιτήδειο έμπορο στην Θήβα και αποφάσισα να μεταβώ στην περιοχή του ώστε να συζητήσουμε από κοντά για την αγορά κάποιου εισαγόμενου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και ειδικότερα από την Γερμανία καθώς όπως ισχυρίστηκε διαθέτει και εκεί κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων.

Μόλις έφυγα από την Θήβα μετά από 2ώρες μου έστειλε μέσω email αυτοκίνητα για να επιλέξω.

Η συμφωνία μας αφορούσε κάποιο αυτοκίνητο αξίας 10.000 έως 11.000 ευρώ με προκαταβολή 4.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε μηνιαίες δόσεις μέσω γραμματίων.

Τελικά αποφάσισα να αποκτήσω ένα Nissan Qashqai 1,6 diesel με 1η άδεια κυκλοφορίας τον Μάιο του 2016 έναντι 11.500 ευρώ με την προκαταβολή να ανέρχεται στις 5.500 ευρώ και οι υπόλοιπες 6.000 ευρώ θα εξοφλούνταν σε 60 μήνες με την δόση να ανέρχεται σε 125 ευρώ.

Ο χρόνος παράδοσης του αυτοκινήτου ήταν 20 ημέρες.

Ύστερα από 3 ημέρες κατέθεσα την προκαταβολή των 4.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει σε γυναικείο όνομα.

Αφου πέρασαν 20 μέρες προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί του και ήταν εξαφανισμένος για το διάστημα 5 ημερών. Σε κάποια στιγμή μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι έχει πρόβλημα με το τελωνείο και θα χρειαστούν 1.500 ευρώ επιπλέον.

Καθυστερώ να του κάνω την κατάθεση γιατί κάτι δεν μου κολλούσε σε όλη την υπόθεση.

Τελικά πήραν το ρίσκο και του κατέθεσαν και τα υπόλοιπα 1.500 ευρώ και έκτοτε εξαφανίστηκε! Ούτε τηλέφωνο απαντά, ούτε email, ούτε τίποτα.

Αποφάσισα να μεταβώ και πάλι στο κατάστημά του στην Θήβα αλλά όπως αποδείχθηκε το μόνο που καταφέραμε είναι να χάσουμε επιπλέον χρόνο και χρήμα.

Μόλις αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν και άλλα πολλά θύματα του επιτήδειου εμπόρου αμέσως έσπευσα να «ενωθώ» μαζί τους ώστε να τιμωρηθεί ο επιτήδειος έμπορος που έχει κατακλέψει τον κόσμο.

Παράλληλα θέλω να σας συγχαρώ για το έργο σας δίνοντας τη δική σας μάχη ενάντια σε όλους αυτούς τους επιτήδειους εμπόρους μεταχειρισμένων που εξαπατούν τους ανυποψίαστους καταναλωτές ενώ αντίθετα το κράτος είναι απλός θεατής και δεν κάνει απολύτως τίποτα!»

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Ανατροπή στον εκτελωνισμό των εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ

«Πρωτιά» της Ελλάδας στις κλοπές αυτοκινήτων στην ΕΕ – Ποια αυτοκίνητα προτιμούν;

Έρχεται χιλιομετρική χρέωση στους αυτοκινητοδρόμους

The post Έδωσε προκαταβολή 5.500 ευρώ για ανύπαρκτο Nissan Qashqai diesel! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα