Δύο ξεχωριστές δημιουργίες από τη Brabus
Η Brabus αποκάλυψε δύο περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις του G63, του θηριώδους SUV της Mercedes-AMG.
Η κάθε μια από τις δύο περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις της Mercedes-AMG G63 που παρουσίασε η Brabus με το γνωστό extreme ύφος, έχουν τον ίδιο 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα που αποδίδει 800 ίππους για την περίσταση. Μόλις δέκα αντίτυπα του κάθε ενός από τα δύο ξεχωριστά G63 θα παραχθούν.
Η έκδοση Black Ops 800 έχει εξ ολοκλήρου φινίρισμα σε μαύρο γυαλιστερό αναφορικά με το αμάξωμα, με μικρές κόκκινες λεπτομέρειες για να ταιριάζουν με τις αντίστοιχες της καμπίνας. Το αυξημένο πλάτος του, προκύπτει από τη χρήση του Brabus Widestar body kit, με το οποίο στο συνολικό πλάτος προστίθενται 10 εκατοστά (σε σχέση με την απλή έκδοση της G). Οι ζάντες έχουν διάμετρο 23 ιντσών και είναι σφυρήλατες «Black Platinum Special Edition». Στην καμπίνα οι διαφορές έχουν να κάνουν κυρίως με τα υλικά που επενδύουν όλες τις επιφάνειες. Στην πλευρά του συνοδηγού, υπάρχει ταμπελάκι που καταδεικνύει την αρίθμηση του αυτοκινήτου (1 από τα 10) και οι κόκκινες λεπτομέρειες όπως είναι οι ραφές στις δερμάτινες επενδύσεις, κάνουν «χτυπητή» αντίθεση.
Σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις, οι 800 ίπποι του 4λιτρου twin-turbo V8, κάνουν την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, να είναι υπόθεση μόλις 4,1 δευτερολέπτων. Η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 240 χλμ./ώρα και αυτά είναι δεδομένα που ισχύουν για αμφότερες τις εκδόσεις του μοντέλου.
Αναφορικά με το Shadow 800 που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο Μονακό, ταυτόχρονα με την αποκάλυψη ενός πολυτελούς σκάφους που θα λανσάρει η Brabus. Τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά της Shadow 800 έκδοσης, θα παραπέμπουν στο σκάφος και το αντίστροφο. Το χρώμα της συγκεκριμένης έκδοσης, είναι το Gunmetal Grey σε μια ειδική έκδοση, με γυαλιστερό φινίρισμα και μικρές λεπτομέρειες σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση. Οι προσθήκες του αμαξώματος είναι και εδώ από το Widestar body kit, ενώ διακρίνονται περισσότερες επιφάνειες με «γυμνό» ανθρακόνημα. Οι τροχοί είναι ίδιοι με αυτούς που χρησιμοποιούνται στην έκδοση Black Ops, ενώ στην Shadow 800 βλέπουμε και κάποια πιο έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως είναι η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής. Στην καμπίνα, το μαύρο χρώμα, μαζί με σκούρο γκρι και λίγο κόκκινο, συνθέτουν ένα κυρίαρχο μοτίβο που τονίζει την πολυτέλεια και τη sport διάθεση.
The post Δύο ξεχωριστές δημιουργίες από τη Brabus appeared first on NewsAuto.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- Δύο ξεχωριστές δημιουργίες από τη Brabus
- Το ηλεκτρικό Mini ρυμουλκεί ένα Boeing (video)
- Βρετανία: Πτώση-ρεκόρ σημείωσε η παραγωγή αυτοκινήτων
- Ricciardo: Ταχύτερος του Vettel o Verstappen!
- Διπλώματα οδήγησης: Νέα ειδική δοκιμασία από τις 5 Ιουνίου!
- Το νέο Land Rover Defender δοκιμάζεται σκληρά στην Κένυα (+video)
- Mercedes-Benz A-Class με προβολείς Multibeam LED
- Volvo: Ξεκινά δοκιμές σε κράνη για ποδηλάτες
- ΥΜΕ: Διευκρινήσεις για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Η νέα σεζόν του Top Gear ξεκινά στις 16 Ιουνίου
- H Land Rover έδωσε φωτογραφίες από τις δοκιμές του Defender στην Κένυα
- Η Apple ανακοινώνει σημαντικό update για το CarPlay και τους Χάρτες της
- Οι Βρετανοί λένε “no” στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
- Αμβλύνονται οι αντιστάσεις του γαλλικού δημοσίου για τη συγχώνευση FCA-Renault
- H Toyota αναβαθμίζει τον πετρελαιοκινητήρα του Hilux για να πληροί Euro 6.2
- Η αντισυμβατική Lamborghini Huracan Sterrato Concept
- O Ian Callum φεύγει από τη Jaguar μετά από 20 χρόνια
- VOLVO XC40. SUV με χαρακτήρα!



