Δοκιμές νέων οδηγών στο Μάνι-Κουρ

Στη Γαλλία και τη πίστα του Μάνι-Κουρ είναι στραμμένα τα βλέμματα αυτές τις ημέρες. Αιτία είναι οι δοκιμές νέων οδηγών που πραγματοποιούν τρεις ομάδες της φόρμουλα 1, με τον Ζουλς Μπιανκί της Ferrari να είναι ταχύτερος τη πρώτη ημέρα.

Ο Γάλλος οδήγησε για πρώτη φορά την F2012, συμπλήρωσε 87 γύρους και πρόλαβε να σταματήσει τα χρονόμετρα στο 1.18.070 πριν ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος.

Εκτός όμως από μέλος

της ακαδημίας της ιταλικής ομάδας, είναι και δοκιμαστής της Force India και έτσι τη δεύτερη ημέρα δοκιμών, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, θα είναι και πάλι πίσω από το τιμόνι αλλά αυτή τη φορά της VJM05.

Την πρώτη ημέρα, το μονοθέσιο της ινδικής ομάδας οδήγησε ο Βραζιλιάνος Λουίς Ραζία που με 1.18.535 ακολούθησε στη κατάταξη, έχοντας «γράψει» 64 γύρους.

Τη τριπλέτα που δουλεύει αυτές τις ημέρες στο γαλλικό σιρκουί, συμπληρώνει η Mercedes. Μάλιστα η γερμανική ομάδα χρησιμοποιεί αυτό το τεστ για να δοκιμάσει πολλά νέα εξαρτήματα στη W03 και γι’ αυτό ο Σαμ Μπερντ είχε τη περισσότερη δουλειά, καλύπτοντας 95 γύρους. Με χρόνο 1.19.094 έμεινε στη τελευταία θέση της κατάταξης, ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Μπιανκί.



Keywords
Τυχαία Θέματα