Δοκιμές με trailer για τη Mercedes-Benz GLB (+VIDEO)

Οι δοκιμές για το νέο SUV της Mercedes-Benz είναι σε προχωρημένο στάδιο. Πρόσφατα το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της GLB εθεάθη να έχει και φορτωμένο trailer σε κανονικές συνθήκες κίνησης.

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Για το νέο SUV της Mercedes-Benz που αναμένεται να είναι της μικρομεσαίας κατηγορίας βάσει μεγέθους, βλέπουμε πολλές εικόνες με καμουφλαρισμένα πρωτότυπα κατά τη διάρκεια δοκιμών από το καλοκαίρι

και μετά. Η τελευταία εμφάνιση των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων του μοντέλου, έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακή μια και ο «κατασκοπικός φακός» συνέλαβε ένα κομβόι αυτοκινήτων με trailers από πίσω, σε διάφορα στάδια φόρτωσης (από ότι φαίνεται στη συμπίεση της πίσω ανάρτησης).

Στο video που ακολουθεί, υπάρχει και μια λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξει κανείς, μια και το πρωτότυπο της Mercedes-Benz ακολουθεί ένα VW Tiguan που έχει το ίδιο ακριβώς trailer μαζί του. Προφανώς και η σύγκριση της ικανότητας ανάμεσα στα μοντέλα, δίνει στοιχεία και πληροφορίες ανεκτίμητης αξίας στο τμήμα εξέλιξης της εταιρείας που ετοιμάζει το νέο μοντέλο, για το οποίο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή επίσημη εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου του L.A.

Keywords
Τυχαία Θέματα