Δοκιμές για το VW Golf GTI

Η εξέλιξη του νέου Golf GTI από τη VW συνεχίζεται. Για άλλη μια φορά, το γερμανικό hot hatch θα έχει να αντιμετωπίσει όλες τις αντίστοιχες προτάσεις της αγοράς.

«Συνελήφθη» κατά τη διάρκεια δοκιμών σε ακραίες συνθήκες και ορισμένες λεπτομέρειες από τις φωτογραφίες του «κατασκοπικού» φακού, προδίδουν την υπόστασή του. Το νέο Golf, στην 8η γενιά του, αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα (ήταν και στην πρόσφατη Έκθεση «Αυτοκίνηση

Anytime» στο πρώτη διεθνές αεροδρόμιο του Ελληνικού) και τώρα η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο χρονοδιάγραμμα της παρουσίασης της πλέον δυναμικής εκδοχής που δεν είναι άλλη από την GTI.

Από κάποιες λεπτομέρειες σε ένα έντονα καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο, προκύπτει πως η εξέλιξη προχωρά με γοργούς ρυθμούς για το μοντέλο της VW. Συγκεκριμένα, στις εικόνες που μας έρχονται από τις δοκιμές στον αρκτικό κύκλο, προκύπτει πως τόσο τα φρένα με τις κόκκινες δαγκάνες είναι αρκετά μεγάλης διαμέτρου, όσο και τα καθίσματα αλλά και το intercooler που διακρίνεται εμπρός, καταδεικνύουν πως πρόκειται για την κορυφαία έκδοση απόδοσης του νέου Golf.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης που εντοπίζονται εκατέρωθεν του πίσω προφυλακτήρα. Η επίσημη αποκάλυψη της κορυφαίας έκδοσης της 8ης γενιάς του μοντέλου, αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2020, με το Σαλόνι της Γενεύης (Μάρτιο) να είναι ένα σημαντικό γεγονός που μπορεί να συνδυαστεί με τα αποκαλυπτήρια από τη Γερμανική μάρκα. Ακόμα και έτσι να είναι όμως, η εμπορική πορεία του GTI, δεν αναμένεται να αρχίσει νωρίτερα από τους τελευταίους μήνες του 2020 ή τις αρχές του 2021.

The post Δοκιμές για το VW Golf GTI appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα