Μεγάλες προσδοκίες για το πρώτο Aston Martin SUV

Το 2019 η Aston Martin θα βάλει στην παραγωγή το πρώτο SUV στην ιστορία της, για το οποίο οι Βρετανοί έχουν υψηλές βλέψεις, μιας και αναμένουν τουλάχιστον διπλασιασμό των πωλήσεών τους.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Αυτό δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, κ. Andy Palmer, μιλώντας στο Reuters, τονίζοντας μάλιστα ότι η DBX, όπως θα ονομάζεται το νέο SUV,

θα αλλάξει εντελώς το παιχνίδι για την υπέρ-πολυτελή μάρκα, φέρνοντάς της νούμερα πωλήσεων που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι η προσθήκη της DBX υπολογίζεται ότι θα αυξήσει σχεδόν στις 12.000 μονάδες τις ετήσιες πωλήσεις της μάρκας, όταν τη φετινή χρονιά αναμένεται αυτές να κλείσουν μόλις στις 5.000. Σημειώνουμε ότι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Aston Martin ήταν το 2007, όταν και είχε σημειώσει 7.300 πωλήσεις.

Σε ό,τι αφορά τώρα στη νέα DBX, αυτή θα είναι ένα 4πορτο SUV με coupe σχεδιαστικά στοιχεία, η οποία θα βασιστεί πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο του 2015. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Palmer, η τελική σχεδίαση του μοντέλου παραγωγής είναι έτοιμη και πλέον, αναμένουμε στα τέλη του 2018 να ξεκινήσουν οι δοκιμές του στο δρόμο, εν όψει της επίσημης πρώτης της το 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα