Δημοσίευμα του Newsauto.gr προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΕΦΚΑ

Σύντομα ο γονιός του ανάπηρου παιδιού θα παραλάβει την βεβαίωση αναπηρίας και θα μπορέσει να αποκτήσει το αναπηρικό όχημά του.

Μπορεί στην Διεύθυνση Ιατρικής Αξιολόγησης να μην απαντούν στα τηλέφωνα αλλά ούτε και στα e-mails ωστόσο άμεση ήταν η αντίδραση του Τμήματος Τύπου και Επικοινωνίας του ΕΦΚΑ το οποίο φαίνεται ότι ανέλαβε δράση για να βοηθήσει την κατάσταση

που έχει προκύψει με το γονιό ενός ανήλικου ανάπηρου παιδιού ο οποίος δεν μπορεί να ταξινομήσει το αναπηρικό όχημά του.

Ειδικότερα η κ. Χριστίνα Πολατίδη μόλις ενημερώθηκε για το δημοσίευμα του Newsauto.gr σχετικά με τον… Γολγοθά που περνά κανείς για την απόκτηση ενός αναπηρικού αυτοκινήτου αμέσως έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί μας ζητώντας να της γνωστοποιήσουμε πρόσθετα στοιχεία του γονέα ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν και να διευθετηθεί άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση.

Η επιστολή από τον ΕΦΚΑ ανέγραφε χαρακτηριστικά: «Με αφορμή ανάρτησή σας στις  9.12.2020  με τίτλο: «Γολγοθάς» η απόκτηση ενός αναπηρικού αυτοκινήτου!,  https://www.newsauto.gr/news/golgothas-i-apoktisi-enos-anapirikou-aftokinitou/

στην οποία αναφέρεστε σε περίπτωση γονέα ανήλικου παιδιού με ειδικές ανάγκες που αδυνατεί εδώ και εβδομάδες να επικοινωνήσει με την Διεύθυνση Ιατρικής Αξιολόγησης (Αγίου Κωνσταντίνου 8 στην Αθήνα), θα παρακαλούσαμε να μας γνωστοποιήσετε πρόσθετα στοιχεία καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του γονέα προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες του e-EΦΚΑ να μπορέσουν να διερευνήσουν την υπόθεση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας

Xριστίνα Πολατίδη

Διεύθυνση Διοίκησης / Τμήμα Τύπου & Επικοινωνίας»

Το Newsauto.gr για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι στέκεται δίπλα σε όσους έχουν την ανάγκη του και βέβαια πάντα θα αναδείξει τα θέματα που άλλοι δεν τολμούν ούτε καν να αναφερθούν.

Παράλληλα η άμεση αντίδραση της διοίκησης του ΕΦΚΑ απέδειξε ότι κάτι αρχίζει να λειτουργεί στο Δημόσιο και κάποιοι θέλουν να αλλάξουν την εικόνα του και οι υπηρεσίες να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών και όχι για να τους ταλαιπωρούν.

Διαβάστε επίσης:

Πότε επαναλειτουργούν τα ΚΤΕΟ – Οι προθεσμίες για έλεγχο

SOS! Ανάρπαστα γίνονται τα παλαιά και ρυπογόνα αυτοκίνητα

Πρόστιμο άνω των 15.000 ευρώ για πινακίδες ΔΟΚ

The post Δημοσίευμα του Newsauto.gr προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΕΦΚΑ appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα