Διέλυσε τζαμαρία με Porsche Taycan για να πάρει… views! (video)

Ο Ρώσος Youtuber, ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε λαμπαδιάσει μια Mercedes-AMG GT 63 S, είπε να προσελκύσει και άλλα views, βασανίζοντας αυτή τη φορά μια Porsche Taycan Turbo S.

Αστείρευτη φαίνεται πως είναι η ευρηματικότητα μερικών Youtubers, οι οποίοι σκαρφίζονται κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο προκειμένου να “πάρουν” όσα περισσότερα views

είναι εφικτό.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο διάσημος Ρώσος Youtuber Mikhail Litvin o οποίος τον Οκτώβριο του 2020 «σόκαρε» τον αυτοκινητικό κόσμο όταν «λαμπάδιασε» οικειοθελώς μια Mercedes-AMG GT 63 S.

Όπως ανέφερε, η… θανάτωση του «θηρίου» των 639 ίππων αποτέλεσε μία συμβολική εκδήλωση δυσαρέσκειας εκ μέρους του κατά της Mercedes και ειδικότερα κατά της τοπικής αντιπροσωπείας, της οποίας οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν επανειλημμένως να επισκευάσουν μία ζημιά που είχε το μοντέλο.

Ο Ρώστος Youtuber, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο στη Mercedes-AMG GT 63 S, μιας και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ακόμη βιντεάκι, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια μια Porsche Taycan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianni Charalambous (@yiannimize)

Τι έκανε ,λοιπόν; Πήγε σε μια αντιπροσωπεία της γερμανικής πολυτελούς εταιρείας και, αφού περιηγήθηκε ανάμεσα στους διαδρόμους, δείχνοντας αποσβολωμένος από όσα αντίκρυζε, αποφάσισε να κάτσει πίσω από το κάθισμα μιας Porsche Taycan Turbo S.

Και κάπου εδώ αρχίζει το μαρτύριο του ηλεκτρικού πυραύλου: Όπως βλέπουμε, ο Mikhail, σε ανύποπτο χρόνο αποφασίζει να βυθίσει το πόδι του στο γκάζι. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με μια τζαμαρία, η οποία, όπως είναι προφανές, έγινε θρύψαλα.

Ζημιές υπέστη και το μοντέλο, χωρίς, ωστόσο, να συμβαίνει το… απευκταίο, όπως στην περίπτωση της Mercedes-AMG GT 63 S.

Ακολουθεί το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:
Ρεκόρ ταχύτητας σε εσωτερικό χώρο από την Porsche Taycan (+video)
Ρεκόρ ταχύτητας ποδηλάτη με τη βοήθεια της Porsche Cayenne Turbo
H Porsche Cayenne πάει και… ηλεκτρικά

The post Διέλυσε τζαμαρία με Porsche Taycan για να πάρει… views! (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα