Διάκριση για το Goodyear Efficient Grip 2 SUV

Πρωτιά για το Goodyear Efficient Grip 2 SUV σε δοκιμή ελαστικών μεγάλου Γερμανικού περιοδικού. Η δοκιμή περιλαμβάνει δεκαπέντε κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων και πέντε δοκιμών εκτός δρόμου.

Οι καινοτομίες κατασκευής του Efficient Grip 2 SUV διασφαλίζουν την απόδοση σε πολλές διαφορετικές συνθήκες.

Το Goodyear EfficientGrip 2 SUV έχει λάβει κορυφαία βαθμολογία μετά από λεπτομερή δοκιμή ενός από τα πιο αναγνωρισμένα γερμανικά περιοδικά αυτοκινήτου.

Στην δοκιμή η οποία κάλυψε δεκαπέντε διαφορετικά κριτήρια απόδοσης συγκρίθηκαν δέκα διαφορετικές μάρκες ελαστικών και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις κατηγορίες SUV, crossover και 4×4.

Επιβεβαιώνοντας το μεγάλο εύρος δυνατοτήτων του, το Goodyear EfficientGrip 2 SUV, όχι μόνο συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία, αλλά ήταν επίσης το μόνο ελαστικό που τοποθετήθηκε στην κορυφαία κατάταξη για καθένα από αυτά τα κριτήρια ξεχωριστά. Αντανακλώντας τις ανάγκες πολλαπλών χρήσεων των οδηγών SUV, η δοκιμή κάλυψε την απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, καθώς και τη μέτρηση πρόσφυσης σε διάφορες επιφάνειες εκτός δρόμου, όπως άμμος, χαλίκι, γρασίδι και λάσπη.

Ο Piotr Nagalski, Διευθυντής Marketing της Goodyear για την Ευρώπη δήλωσε: «Η κατηγορία SUV είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. Οι οδηγοί απαιτούν ευελιξία από τα οχήματά τους και εμείς ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε ένα ελαστικό που προσφέρει εξαιρετική συνολική απόδοση. Το γεγονός ότι το EfficientGrip 2 SUV ανακηρύχθηκε νικητής δοκιμών, καθώς και το ότι πήρε υψηλή βαθμολογία σε κάθε μία από τις απαιτητικές δοκιμές, δείχνει ότι έχουμε επιτύχει τον στόχο της δημιουργίας ενός ελαστικού SUV που δεν αναγκάζει τον οδηγό σε συμβιβασμούς».

Αυτή η σταθερή απόδοση κορυφαίου επιπέδου και στις δεκαπέντε κατηγορίες δοκιμών οφείλεται στο εύρος καινοτομιών της σχεδίασης του EfficientGrip 2 SUV. Η τεχνολογία Mileage Plus της Goodyear προσφέρει αυξημένη χιλιομετρική απόδοση, χάρη στην υψηλή ελαστικότητα και ευελιξία πέλματος. Η καινοτομία αυτή έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες φθορές που προκαλούνται από το τραχύ οδόστρωμα σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών.

Η εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος του EfficientGrip 2 SUV σε βρεγμένο οδόστρωμα είναι αποτέλεσμα ενός αυξημένου αριθμού μακρύτερων ακρών πρόσφυσης σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη ακαμψία της σύνθεσης του ελαστικού, που βελτιώνει την απομάκρυνση του νερού. Οι μεγαλύτερες αυλακώσεις στο κέντρο του πέλματος σημαίνουν μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα και μικρή απόσταση φρεναρίσματος σε στεγνό οδόστρωμα.

Με γνώμονα το ευρύ φάσμα των SUV στην ευρωπαϊκή αγορά, το EfficientGrip 2 SUV διατίθεται σε διαστάσεις από 16 έως 22 ιντσών.

The post Διάκριση για το Goodyear Efficient Grip 2 SUV appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα