“Δεν θα μου το πάρει ο γερανός, ο κόσμος να χαλάσει!” (Video)

Αυτή θα μπορούσε να ήταν η ατάκα του ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου Ford F-150 , το οποίο ήταν ήδη έτοιμο για ρυμούλκηση. Δείτε τι έκανε ο εν λόγω οδηγός όταν ο γερανός προσπάθησε να απομακρυνθεί με το όχημά του.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Σύμφωνα με την περιγραφή που υπάρχει στο βίντεο, η οποία μοιάζει σαν ανακοίνωση της εταιρίας που έχει στην ιδιοκτησία της τον συγκεκριμένο

γερανό, ο ιδιοκτήτης του αυτού του λευκού pick up, “έχασε” για κάποιο λόγο το φορτηγάκι του. Αφού η εταιρία ξεκίνησε την ρυμούλκησή του, ο ιδιοκτήτης πήρε με τα πόδια στο κυνήγι τον γερανό και αφού τον έφτασε, ζήτησε από τον οδηγό να ανέβει στο Ford F-150 και να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα. Ο υπάλληλος της εταιρίας του το επέτρεψε, όμως μάλλον μετάνοιωσε πολύ γρήγορα για αυτή την καλή του πράξη.

Ο ιδιοκτήτης έβαλε μπροστά το Ford, επέλεξε την 4κίνηση και προσπάθησε να πάρει πίσω το φορτηγάκι του. Δείτε την εξέλιξη στο βίντεο που ακολουθεί και απλά σημειώστε ότι στο γεγονός που έλαβε μέρος στην Florida των Η.Π.Α., δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο ιδιοκτήτης συνελήφθη από τις αρχές για την ριψοκίνδυνη ενέργειά του. Η λήψη του υψηλής ευκρίνειας βίντεο έγινε από μέλος του πληρώματος του γερανού, σύμφωνα με την περιγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα