Χωρίς θεατές τα Grand Prix στο Μπαχρέιν

Μετά τα Grand Prix Εμίλια Ρομάνια και Τουρκίας, χωρίς θεατές θα διεξαχθούν και οι δύο μάχες της Formula 1 που θα διεξαχθούν στο σιρκουί του Σακχίρ στο Μπαχρέιν!

Το «Στολίδι του Κόλπου» θα φιλοξενήσει δύο Grand Prix, τον δέκατο-πέμπτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος στις 26-29 Νοεμβρίου (Formula 1 Gulf Air Bahrain

Grand Prix) και τον δέκατο-έκτο, στις 4-6 Δεκεμβρίου, με τον δεύτερο να διεξάγεται σε διαφορετική χάραξη αγωνιστικής διαδρομής (Formula 1 Rolex Sakhir Grand Prix).

Οι κερκίδες της πίστας στο νησί της Μέσης Ανατολής, θα ανοίξουν μόνο για περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, που θα αφορά τις οικογένειες των εργαζόμενων στις υγειονομικές υπηρεσίες του Μπαχρέιν, ως φόρος τιμής στις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

Οι παραπάνω αποφάσεις, πάρθηκαν βάσει της ντιρεκτίβας του Πρίγκιπα του Μπαχρέιν Salman bin Hamad Al Khalifa.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο CEO της πίστας του Σακχίρ, Σεΐχης Salman bin Isa Al Khalifa, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Πρίγκιπα για την καθοδήγηση και υποστήριξή του, ενόσω ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τη Formula 1, σε ένα event που θα είναι φέτος πολύ διαφορετικό για όλους τους εμπλεκόμενους. Παρότι δεν θα είμαστε σε θέση να υποδεχθούμε ευρύ κοινό στους δύο αγώνες που θα πραγματοποιήσουμε φέτος, είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε το κουράγιο και τις προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού που μάχεται στην πρώτη γραμμή».

Διαβάστε επίσης:
F1 Vlog για όσα έγιναν στο GP Εμίλια Ρομάνια (video)

O No1 μηχανικός του Hamilton μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto

O Αγωνιστικός Διευθυντής της Mercedes F1, Ron Meadows, αποκλειστικά στο NewsAuto!

The post Χωρίς θεατές τα Grand Prix στο Μπαχρέιν appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα