Αποθηκευτικός χώρος οροφής για το Land Rover Defender από τη Front Runner

Όταν η Land Rover αποκάλυψε το νέο Defender, γνωρίζαμε πως οι περισσότεροι αγοραστές δεν θα αξιοποιούσαν πλήρως τις εξαιρετικές δυνατότητες εκτός δρόμου. Περισσότερους χώρους όμως είναι σίγουρο πως χρειάζονται όλοι.

Έτσι, το plug-in υβριδικό μοντέλο είναι πιο πιθανό να το βλέπεις στους δρόμους της πόλης παρά στα κατσάβραχα. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που έχουν επιλέξει να προσαρμόσουν στο Defender άσεμνα κιτ αμαξώματος και λαμπερές αποχρώσεις.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί εκεί έξω που εκτιμούν την περιπέτεια

και τους αρέσει να χρησιμοποιούν το Defender όπου τελειώνει ο δρόμος. Ωστόσο, όσο ικανό κι αν είναι μακριά από τον πολιτισμό, δεν είναι ένα τεράστιο σε χώρους. Αν χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο λοιπόν, μια εταιρεία της Νότιας Αφρικής που ονομάζεται Front Runner έχει τη λύση.

Η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο αποθηκευτικό χώρο οροφής κατασκευασμένο ειδικά για το Defender 110, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτή την εταιρεία. Στο παρελθόν, η Front Runner έχει επίσης βάλει το χέρι της σε μια hardcore Porsche Cayenne. Στο “ράφι οροφής” του Defender, (ονομάζεται Slimline II), η Front Runner λέει ότι μπορείτε να “ενσωματώσετε περισσότερα από 55 αξεσουάρ για κάθε τύπο περιπέτειας”.

Το σύστημα αποθηκευτικών χώρων οροφής είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο T6 με σύστημα στήριξης από ανοξείδωτο ατσάλι 3CR12 που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό προκειμένου να αντέχει στη βροχή και τον ήλιο στον οποίο εκτίθεται συνήθως ένα τέτοιο σύστημα.

Το κιτ περιλαμβάνει επίσης αεροδυναμικό σχήμα ώστε να μην εκτοξεύεται η κατανάλωση καυσίμου, ενώ τα σημεία τοποθέτησης διασφαλίζουν ότι δεν διακινδυνεύετε κάποια διαρροή στην οροφή σας. Φαίνεται καλοφτιαγμένο και ελαφρύ, αλλά τι κοστίζει; Λοιπόν, εάν θέλετε τις ράγες οροφής της Front Runner, το πλήρες κιτ κοστίζει 1.465 δολάρια.

Υπάρχει βέβαια και πιο προσιτή επιλογή με 975 δολάρια. Είναι διαθέσιμο και μπορεί να παραγγελθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας ή σε κάποιο από τους τοπικούς αντιπροσώπους της.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το “baby” Land Rover Defender;

Πολυτάλαντο το νέο επαγγελματικό Land Rover Defender (video)

H Lumma Design ετοιμάζει bodykit για το Land Rover Defender

The post Αποθηκευτικός χώρος οροφής για το Land Rover Defender από τη Front Runner appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα