Αποκλειστικό VW T-Rug: Έτσι θα είναι ο αντίπαλος του Defender

H VW ετοιμάζει να λανσάρει ένα εντελώς νέο ηλεκτρικό SUV μοντέλο, το οποίο θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα MEB και θα είναι κατασκευασμένο για να μπορεί να κινηθεί ακόμη και στα πλέον απαιτητικά εδάφη.

Το νέο δημιούργημα της VW θα προστεθεί στη γκάμα των «T» μοντέλων της μάρκας μέσα στην επόμενη διετία, όντας μεγαλύτερο από ότι το T-Cross και το T-Roc, αλλά και σε διαστάσεις κοντά στο Tiguan.

Στόχος

μάλιστα της VW είναι να προσφέρει το T-Rug σε δύο εκδόσεις αμαξώματος, μια 3πορτη με μήκος στα 4,5 μέτρα (όσο το Tiguan) και μια 5πορτη με μήκος κοντά στα 4,8 με 4,9 μέτρα, η οποία θα μπορεί να φέρει και 7θέσια διάταξη.

Το νέο T-Rug θα βασιστεί πάνω στην MEB πλατφόρμα της VW και θα φέρει για την κίνησή του 2 ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονά του, δημιουργώντας έτσι μια «οικολογική» τετρακίνηση.

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το νέο SEAT Leon

Στόχος της γερμανικής εταιρείας είναι το γενικότερο στήσιμο του αυτοκινήτου να πριμοδοτεί τη χρήση και σε εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ με τη μπαταρία του των 111 kWh αναμένεται να έχει τουλάχιστον 500 km αυτονομίας.

Σχεδιαστικά, με βάση τη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από τον κατάσκοπό μας, το νέο T-Rug θα έχει ένα τετραγωνισμένο αμάξωμα με πολλά τονισμένα τμήματα, που θα δώσουν έμφαση στην εκτός δρόμου εικόνα του.

Audi RS Q2: Έρχεται το νέο «καυτό» μικρό γερμανικό SUV!

Παράλληλα, λόγω της σχεδίασης αυτής, το νέο μοντέλο θα τονίσει και την εσωτερική του πρακτικότητα, ώστε να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα και στο κομμάτι της ευρυχωρίας.

The post Αποκλειστικό VW T-Rug: Έτσι θα είναι ο αντίπαλος του Defender appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα