Αποκάλυψη: Τι θα γίνει με την Alfa Romeo;

Ο Boss των Ιταλών, o πολυσυζητημένος Sergio Marchionne, θα αφήσει την θέση του CEO της FCA το 2019, λόγω της συνταξιοδότησής του. Τι θα γίνει όμως με την Alfa Romeo αλλά και τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου;

Σε ότι αφορά την Alfa Romeo, το σίγουρο είναι πως τα καλύτερα έρχονται, όπως αποκαλύπτεται

και στο συλλεκτικό πρώτο τόμο CAR LEGENDS το οποίο μπορείτε διανέμεται δωρεάν, σε παγκόσμια πρώτη, με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ΜΟΝΟ για σήμερα Κυριακή 24/6 – Μην το χάσετε.

Για του λόγου το αληθές, πριν λίγες ημέρες η FCA αποκάλυψε ότι η Alfa Romeo -μεταξύ άλλων- θα επαναφέρει και τη GTV ως τη νέα κουπέ έκδοση της Giulia.

Όπως έχει αποκαλύψει και το newsauto.gr, η νέα Alfa Romeo GTV αναμένεται να έρθει στην αγορά μέχρι το 2022 και εκτός από το γεγονός ότι θα αποτελέσει ουσιαστικά την κουπέ έκδοση της Giulia, το νέο μοντέλο θα είναι ένα από τα δύο καινούργια κουπέ της ιταλικής εταιρείας (το δεύτερο θα είναι η κορυφαία 8C).

Και όχι μόνο, αφού πληθώρα νέων-καυτών μοντέλων αναμένεται τα επόμενα χρόνια. Δείτε τα στο CAR LEGENDS που κυκλοφορεί αποκλειστικά ΜΟΝΟ με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Κυριακής…

Keywords
Τυχαία Θέματα