Απογειώθηκε η Bugatti Chiron στις δοκιμές (VIDEO)

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν την έναρξη της παραγωγής της έκδοσης Pur Sport της Chiron, ο φακός έπιασε το αυτοκίνητο να έχει σηκωθεί στον αέρα- ενδεικτικό της πίεσης στην οποία υποβάλλεται το κάθε μοντέλο της Bugatti πριν την παραγωγή.

Πριν ξεκινήσει η παραγωγή του Chiron Pur Sport στο Molsheim της Buggati που έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο και με τα πρώτα αυτοκίνητα να είναι προγραμματισμένα να φτάσουν

στους ιδιοκτήτες τους πριν το τέλος του έτους, το supersport αυτοκίνητο περνάει τις τελευταίες πολύ δυνατές δοκιμές στην πίστα.

Ο οδηγός που έχει αναλάβει την εξέλιξη του αυτοκινήτου, είναι ο Andy Wallace που έχει και σημαντική εμπειρία στο πεδίο των αγώνων αυτοκινήτου. Στα χέρια του Wallace, το πρωτότυπο που έχει τις τελικές ρυθμίσεις πριν προωθηθεί στην παραγωγή, έκανε ορισμένους πολύ γρήγορους γύρους στην πίστα Nardo που χρησιμοποιεί η Bugatti για όλα της τα μοντέλα. Εκεί λοιπόν, το νέο μοντέλο της Bugatti «συνελήφθη» από το φακό να έχει σηκωθεί τελείως στον αέρα, κάνοντας άλμα, σε ένα σημείο που καταδεικνύει την πίεση στην οποία υποβάλλεται το αυτοκίνητο.

«Παρ’ όλο που έχω ήδη κάποια χρόνια σε αυτή τη δουλειά, στην πίστα Nardo έρχομαι για πρώτη φορά. Μου αρέσουν οι δοκιμές και πάνω απ’ όλα το κομμάτι που έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης του αυτοκινήτου» δήλωσε ο Wallace. «Το Chiron Pur Sport είναι εξαιρετικά ευέλικτο για οδήγηση σε δημόσιους δρόμους και προσφέρει αρκετή άνεση. Οι μηχανικοί έχουν ρυθμίσει ιδανικά τον κινητήρα και η απόδοση είναι εξαιρετική». Το Pur Sport είναι μια ελαφρύτερη και πιο εστιασμένη sport έκδοση του Chiron, με κόστος 3 εκατομμύρια ευρώ (προ φόρων), με βελτιωμένη αεροδυναμική, πιο άκαμπτο πλαίσιο και τροχούς 20 ιντσών (εμπρός) και 21 ιντσών (πίσω) με ελαστικά Bugatti Sport Cup 2 R 285/30 και 355/25 αντίστοιχα. Η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη στις 60 μονάδες. Ο κινητήρας είναι με 4 turbo, W16 χωρητικότητας 8,0 λίτρων που αποδίδει 1.500 ίππους.

Δείτε ακόμα:

Τα προγράμματα οδήγησης της Bugatti Chiron (VIDEO)

Στην παραγωγή η Bugatti Baby II

Οι Bugatti Divo και Chiron Pur Sport στην Πράσινη Κόλαση (VIDEO)

The post Απογειώθηκε η Bugatti Chiron στις δοκιμές (VIDEO) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα