Απέρριψε πρόταση να τρέξει στην F1 o Maldonado;

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, πολλοί θεατές της Formula 1 δηλώνουν πως τους… λείπει η τρέλα του Pastor Maldonado. Του οδηγού που εμπλεκόταν συχνότερα από οποιονδήποτε άλλο σε ατυχήματα, που είχε δημιουργηθεί ακόμα και ιστοσελίδα με κοντέρ που μηδένιζε μετά από κάθε νέο «μπαμ»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ενημερώνουμε λοιπό τη συγκεκριμένη κατηγορία θεατών της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού πως ο οδηγός από τη Βενεζουέλα που τέθηκε εκτός grid στο τέλος της σεζόν του 2015, θα μπορούσε φέτος να τρέχει στα Grand Prix. Αλλά απέρριψε την πρόταση που του έγινε…

«Είχα πρόταση να τρέξω στην F1 το 2017. Όμως επέλεξα να μη το κάνω γιατί δεν είχα καμία εγγύηση πως θα είχα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Αν κάνω κάτι, θέλω να το κάνω σωστά», είπε ο Maldonado. Βέβαια δεν αποκάλυψε ποια ομάδα αν και η λογική λέει πως είτε η πρόταση θα ήταν από τη Manor που τελικά κατέρρευσε πριν την πρεμιέρα, είτε από τη Sauber.

Όλα αυτά από τον οδηγό που στα 96 Grand Prix που έτρεξε με τις Williams και Renault, με τρούσε μία νίκη αλλά και 32 εγκαταλείψεις!

Keywords