Ανοίγει τις πύλες του το μουσείο της Skoda

Από τα τέλη Νοεμβρίου, οι φίλοι της αυτοκίνησης θα έχουν ένα ιδιαίτερο χώρο για να θαυμάσουν τα 117 χρόνια ιστορίας της Skoda. Το νέο μουσείο της τσέχικης μάρκας που απλώνεται σε μία έκταση μεγαλύτερων των 1.800 τ.μ., στη λεωφόρο Václava Klementa, πολύ κοντά στη  κεντρική μονάδα παραγωγής!

Το Μουσείο της Skoda στεγάζεται σε ένα από τα αρχικά κτίρια του εργοστασίου. Είναι λοιπόν ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων, που παρουσιάζει την ιστορία

του στο χώρο όπου όλα ξεκίνησαν. Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος θα είναι φωτεινός, μοντέρνος, άνετος και  κυρίως φιλικός για τον επισκέπτη. Κατά τη διάρκεια του επανασχεδιασμού του μουσείου, ο αρχιτέκτονας Γιανγκλέντ Νέρβες, συμπεριέλαβε και ιστορικά τμήματα από το ίδιο το κτίριο μετατρέποντας έτσι και αυτά σε εκθέματα.

Τρεις θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή του μουσείου: «εξέλιξη», «παράδοση» και «παραγωγή», δίνοντας έτσι στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην ιστορία της μάρκας και να γοητευτούν από τα ιστορικά μοντέλα. Παράλληλα, θα υπάρχουν οπτικοακουστικές παρουσιάσεις και  διαδραστικά δρώμενα.



Keywords
Τυχαία Θέματα