Αναβίωση της Maserati Shamal;

Η Maserati εισέρχεται σε μια νέα συναρπαστική εποχή μετά την κεντρομήχανη MC20, ωστόσο, στο διαδίκτυο πρόσφατα μοιράστηκε κάποιες εμβληματικές εικόνες μιας σύγχρονης ερμηνείας της αειθαλούς Shamal. Βρε λες;

Αυτά τα σχέδια κοινοποιήθηκαν στον λογαριασμό Maserati Fuoriserie στο Instagram και δείχνουν ένα όχημα γνωστό ως «Project Rekall». Το αυτοκίνητο έχει κάποιες ρετρό αναφορές, και ενώ θεωρείται απίθανο να μπει μελλοντικά στην παραγωγή, σίγουρα δείχνει

εξαιρετικό σε εκτέλεση.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, διατηρείται το σχήμα της πάλαι ποτέ Shamal, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο αμάξωμα σχεδιαστικά με την απαραίτητη προσθήκη όμως έντονων γραμμών και τετράγωνων επιφανειών. Μία από τις βασικές αλλαγές που έγιναν είναι η τοποθέτηση νέων προβολέων LED και φώτων ημέρας, ενώ το μπροστινό άκρο διαθέτει επίσης ένα πιο τονισμένο σπόιλερ.


Σε άλλα σημεία, οι σχεδιαστές της Maserati τροποποίησαν την ουρά τοποθετώντας επίσης νέα φώτα LED, ένα μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ αλλά και νέες απολήξεις εξάτμισης. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης αεροτομή οροφής όπως επίσης και ένα σετ τροχών επτά ακτίνων.

Το εσωτερικό του Project Rekall είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο με το αντίστοιχο της Shamal, αλλά διαθέτει κάποιες αλλαγές που αφορούν κυρίως τα ψηφιακά όργανα στο ταμπλό με τη ρετρό σχεδίαση, αλλά και τα τύπου μπάκετ καθίσματα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.


Ο λογαριασμός Fuoriserie της Maserati στο Instagram δεν προωθεί μόνο τα μελλοντικά πλάνα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Παρουσιάζει επίσης κατά καιρούς πολλές ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές μελέτες οι οποίες μπορεί να μην φτάσουν ποτέ στη γραμμή παραγωγής, όμως αποκαλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο την ποικιλομορφία των σχεδίων της μάρκας.

Διαβάστε ακόμη:

Η νέα εποχή της Maserati

Η Maserati GranTurismo Targa είναι απλά πανέμορφη

H Maserati MC20 εν δράσει (video)

The post Αναβίωση της Maserati Shamal; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα