Αναβίωση για τη Ferrari 250 GTO

Με την ονομασία Moderna και πλούσιο μηχανολογικό υπόβαθρο, αυτή η αναβιωμένη έκδοση της θρυλικής Ferrari 250 GTO ζυγίζει κάτω από 1.000 κιλά στη ζυγαριά, είναι φτιαγμένη στο χέρι, και το κυριότερο, αποτίει φόρο τιμής στα καλύτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1960, με την αρωγή βέβαια της σύγχρονης σπορ τεχνολογίας.

Ακολουθεί τη νέα σειρά μοντέλων της εταιρείας Ferrari 250 SWB

Revival που ανακοινώθηκε εδώ και λίγο καιρό. Το νέο μοντέλο αντλεί εμπειρία τριών δεκαετιών της GTO Engineering για την κατασκευή και τη φροντίδα των αγωνιστικών Ferrari, χρησιμοποιεί ένα σωληνοειδές ατσάλινο πλαίσιο με υποπλαίσια αλουμινίου και ένα αμάξωμα από ανθρακονήματα “F1-type-spec”. Ωστόσο, οι πόρτες και το καπό αποτελούνται από αλουμίνιο.

Παρόλο που δεν αναφέρεται συγκεκριμένα, είναι σαφές από αυτά τα πρώιμα ψηφιακά σχέδια ότι το στιλ παραπέμπει στην εμβληματική Ferrari 250 GTO για αγωνιστική χρήση.

Ωστόσο, πρόκειται για μια επαναπροσδιορισμένη σύγχρονη έκδοση αυτού του αυτοκινήτου με κάποιες τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού σχεδιασμού οροφής.  Οι σύγχρονες λεπτομέρειες-πινελιές περιλαμβάνουν μια νέα εξάτμιση αλλά και φώτα.


Η Moderna θα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα quad-cam V12. Η GTO σκοπεύει να «αυξήσει την εμπλοκή του οδηγού» με μια σειρά εξαρτημάτων εμπνευσμένων από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Εκτιμάται ότι κάθε μοντέλο απαιτεί 18 μήνες για να αναμορφωθεί πλήρως. Σχεδόν 300 ανθρωποώρες χρειάζονται για την κατασκευή του κινητήρα, ενώ, κάθε αυτοκίνητο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Σε ότι αφορά στην τιμή τώρα, μην περιμένετε κάτι λιγότερο από εξαψήφιο νούμερο, οπότε, καλό θα είναι να αρχίσετε από τώρα να ονειρεύεστε…

Διαβάστε ακόμη:

Σε ποσό-ρεκόρ πουλήθηκε μια Ferrari 250 GTO

Πιθανή η εκ νέου παραγωγή της Ferrari 250 GTO

To Datsun 280Z μεταμορφώνεται σε Ferrari 250 GTO

The post Αναβίωση για τη Ferrari 250 GTO appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα