Ανανέωση για το Mazda CX-5

Με ένα διακριτικό φρεσκάρισμα και με την προσθήκη νέων κινητήρων η Mazda ανανεώνει την παρουσία του CX-5 στη δύσκολη αγορά των SUV.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Το ανανεωμένο CX-5 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνική αγορά και στη συνέχεια σε Αμερική, Ευρώπη και στην υπόλοιπη Ασία. Η πιο σημαντική διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο αφορά την προσθήκη ενός υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 2.5 λίτρων με 230 ίππους με 43 χλγμ. ροπής ο οποίος χρησιμοποιείται ήδη στα CX-9 και Mazda6.

Επίσης

τα μοντέλα με τον πετρελαιοκινητήρα 2.2 SkyActiv-D θα προσφέρονται πλέον και με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Το CX-5 θα προσφέρεται σε μπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις ενώ όλα τα μοντέλα του 2019 θα επωφελούνται από την αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος G-Vectoring Control Plus το οποίο βελτιώνει την δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου επενεργώντας ανεξάρτητα στο κατάλληλο φρένο.

Επιπλέον πιο πλούσια είναι η τεχνολογία των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα νυχτερινής αναγνώρισης πεζών και αναβαθμισμένο σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος.

Στο αισθητικό κομμάτι τα μοντέλα του 2019 θα έχουν νέας σχεδίασης ζάντες, ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με νέους διακόπτες. Τέλος στη γκάμα θα προστεθεί και η νέα πολυτελής έκδοση Exclusive Mode με εσωτερικές επενδύσεις από δέρμα Nappa και ξύλινο διάκοσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα