Αμείβονται με εκατομμύρια και δείτε τι οδηγούν…

Πολλοί αθλητές έχουν πάθος με τα αυτοκίνητα και έχουν την οικονομική άνεση να τα αποκτήσουν. Τι καλύτερος συνδυασμός από έναν σούπερ μπασκετμπολίστα να οδηγεί σούπερ αυτοκίνητα.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Δείτε τι επιλογές έχουν κάνει οι μπακσετμπολίστες του NBA όσον αφορά τα αυτοκίνητά τους. Εσείς στη θέση τους τι θα επιλέγατε;

LEBRON JAMES
Ο βασιλιάς «King James» ή αλλιώς LeBron James έχει μία Porsche

911 Turbo S. Η συγκεκριμένη Porsche διαθέτει ένα twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα που παράγει 580 ίππους.

STEPHEN CURRY
Με το να είναι ο MVP στο NBA και τα οικονομικά του σε άριστη κατάσταση ο Curry οδηγεί ένα Land Rover Range Rover Supercharged LWB. Με μήκος 3 μέτρα, αποτελεί ένα πολυτελές SUV με άφθονο χώρο για τον τρεις φορές NBA All-Star. Το βάρος είναι περίπου 3 τόνους, διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα και η επιτάχυνση του φτάνει έως τα 96 km /h σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα.

JAMES HARDEN
James Harden είναι γνωστός για το περίργο μούσι του. Ο συγκεκριμένος είναι ιδιοκτήτης μίας Chevrolet Camaro και ενός Land Rover Range Rover Sport. Η Camaro είναι 455 ίππων και διαθέτει V8 κινητήρα, ενώ το Range Rover Sport είναι 550 ίππων με επίσης έναν V8 κινητήρα και τέλειο τόσο για οδήγησης εντός δρόμου, όσο και εκτός.

DWYANE WADE
Εχει κυριαρχήσει για τα καλά στα γήπεδα εδώ και χρόνια. Έχει επιλέξει να οδηγεί μία Mercedes-Benz SLR McLaren. Διαθέτει έναν supercharged V8 κινητήρα που παράγει 617 ίππους και κάνει τα 0-100km/h σε μόνο 3 δευτερόλεπτα. Η τελική της ταχύτητα είναι 331 km/h. Έχουν κατασκευαστεί μόνο 3.500 τέτοια μοντέλα.

DWIGHT HOWARD
Είναι διάσημος για τις επιδόσεις στο παρκέ, έχει πληρωθεί για το ταλέντο του αδρά και γι’ αυτό οδηγεί την υπερπολυτελή Porsche Panamera. Κάτω από το καπό της κρύβει έναν 4.8lt twin-turbocharged V8 κινητήρα που παράγει 570 ίππους. Λένε όμως ότι στο γκαράζ του βρίσκεται και μία Bentley Mulsanne.

BLAKE GRIFFIN
Είναι από τους πιο μεγαλόσωμους στο NBA, οπότε χρειάζεται και κάτι αντίστοιχο του όγκου του να οδηγεί. Ο 5 φορές All-Star έχει αγοράσει ένα GMC Yukon Denali. Το πολυτελές αυτό αυτοκίνητο διαθέτει έναν 6.2-lt V8 κινητήρα που παράγει 420 ίππους.

DERRICK ROSE
Άλλος ένας μεγάλος παίκτης του NBA είναι ο 3 φορές All-Star Derrick Rose. Έχει αγοράσει μία Bentley Mulsanne του 2011, η οποία θεωρείται ένα από τα πιο πολυτελή οχήματα.

ANTHONY DAVIS
Ο 23χρονος Anthony “The Brow” Davis έχει αγοράσει μία Mercedes-Benz S550. Διαθέτει έναν twin-turbocharged V8 κινητήρα που παράγει 455 ίππους.

Keywords
Τυχαία Θέματα