Αγάπη μου συρρίκνωσα το Mazda

Πως ένα βαρετής σχεδίασης Mazda 323 μεταμορφώνεται σε κάτι ιδιαίτερο.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι η τετράθυρη έκδοση του παλαιότερου Mazda 323, γνωστό ως Protege ή Familia σε διάφορες αγορές ήταν ένα άοσμο και άγευστο όχημα. Πλέον, όσοι θέλουν να ξεχωρίζουν, μπορούν να αποκτήσουν μία διαφορετικής φιλοσοφίας βερσιόν, η οποία πωλείται μέσω της εφαρμογής Marketplace του Facebook.

Το συγκεκριμένο Mazda έχει το βασικό χαρακτηριστικό ότι διαθέτει δύο λιγότερες πόρτες, ενώ έχει μικρύνει αρκετά, χάρη στις παρεμβάσεις του πρώην ιδιοκτήτη του. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο «κόπηκε» στη μέση, αφαιρέθηκε ένα τμήμα της καμπίνας και το μεταξονίου και κατόπιν συγκολλήθηκε και πάλι.

Εκτός των παραπάνω, δεν υπάρχουν άλλες μηχανικές διαφοροποιήσεις, αν και θεωρούμε ότι αρκούν υπέρ του δέοντος οι ήδη υπάρχουσες. Στο εσωτερικό οι αλλαγές βρίσκονται στην τοποθέτηση ενός ενιαίου καθίσματος για οδηγό και συνοδηγό, αλλά και στην ύπαρξη ενός αρκετά κιτς τιμονιού. Δεν γνωρίζουμε το εάν θα επιτρέπεται το «μεταλλαγμένο» Mazda 323 να κυκλοφορεί στους δρόμους, όπως και για το κατά πόσο ασφαλές είναι. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο πρώην κάτοχος ζητά εδώ και πάνω από 12 μήνες το ποσό των  2.200 δολαρίων, αλλά μέχρι στιγμής τζίφος.

The post Αγάπη μου συρρίκνωσα το Mazda appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα